HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lana Klingor Mihić, poznata poduzetnica i gastronomska entuzijastica, podijelila je s pratiteljima jednostavan i ukusan recept za tjesteninu s inćunima. Ovo mediteransko jelo osvaja bogatstvom okusa i jednostavnom pripremom.

Sastojci:

  • Tjestenina po izboru
  • Luk
  • Češnjak
  • Začinsko bilje (npr. peršin, bosiljak)
  • Slani inćuni
  • Konzervirane rajčice
  • Sol i papar
  • Maslinovo ulje

Priprema:

  1. Na maslinovom ulju prodinstajte nasjeckani luk, češnjak i začinsko bilje dok ne omekšaju.
  2. Dodajte slane inćune i kratko ih pržite dok ne puste aromu.
  3. Umiješajte konzervirane rajčice i kuhajte nekoliko minuta.
  4. Dodajte malo vode u kojoj se kuha tjestenina kako biste postigli željenu gustoću umaka. Začinite solju i paprom po ukusu.
  5. Skuhanu tjesteninu dodajte u umak, dobro promiješajte i poslužite toplo.

Lana je ovaj recept podijelila na svom Instagram profilu, naglašavajući njegovu jednostavnost i bogatstvo okusa.


druge vijesti

biljke za božić

Genijalni blagdanski pokloni koji rastu, traju i pričaju priču: Upoznajte čarobne kokedame brenda Hangin’ garden

Postoji nešto gotovo meditativno u darivanju biljke – osobito one koja je u isto vrijeme i skulptura, i dizajnerski predmet, i živi podsjetnik na pažnju koju ste nekome posvetili. Upravo zato posljednjih godina sve više kreativnih duša otkriva ljepotu kokedama, delikatnih zelenih kugli omotanih mahovinom koje izgledaju kao da lebde između prirode i umjetnosti.

Design

05 prosinca 2025