
Janjetina s bižima kao iz djetinjstva – Danijela Dvornik otkrila obiteljski recept
Danijela se prvi put okušala u pripremi ovog jela, uz stručnu pomoć svoje majke.
28 svibnja 2025
U svojoj najnovijoj objavi Dorin Zelenika donosi recept za preukusan ručak - tu je recept za tunu, focacciu, njoke s kaduljom i omlet s paprikom.
Ne znate što biste spremili za obiteljski obrok, a želite da vaši najdraži uživaju u hrani koju ste spremili s puno ljubavi? Zavirite na profil poznate hrvatske influencerice Dorin Zelenike. U svojoj najnovijoj objavi Dorin Zelenika donosi recept za preukusan ručak – tu je recept za tunu, focacciu, njoke s kaduljom i omlet s paprikom.
“My love language. Nismo dugo kuhali zajedno, a moram priznati da sve manje vremena pronalazim za uživati u kuhanju kao prije. Skršila me neka viroza pa sam si dala malo predaha a time i u miru uživala s obitelji. Fina klopa nezaobilazna je kada smo svi skupa s obzirom sa smo svi redom gurmani, pa evo ideje za jedan brzinski brunch”, napisala je poznata influencerica i otkrila recept za začinjenu salatu s tunom, punjene njoke, omlet s paprikom i focacciu.
Ovo su recepti koje ćemo svakako isprobati!
“Lupati” kuhačom (možeš miksati, ali ja volim lupati) dok ne vidiš balončiće u tijestu i dok se ne krene odvajati tijesto od zdjele. Tijesto mora biti lagano tekuće, neka te to ne iznenaditi dakle ne tekstura kao da želiš mijesiti rukama, ne pretjerati brašnom.
Malo nauljiti maslinovim i staviti na tijesto prozirnu foliju, i pustiti da se diže na toplom dok se ne udvostruči i ne bude “živo”, mjehurasto.
Prebaciti u lagano nauljeni pleh, prstima ravnomjerno rasporediti, dodati češnjak, ružmarin, zrnca soli, malo sezama i poškropiti maslinovim uljem. Ostaviti još koju minutu da tijesto nabubri pa peći u toploj pećnici na 200 10-15 min tj. dok ne dobije zlaćanu koricu.
Najbolje pustiti da se ohladi, a najbolja je kada odstoji zamotana u prozirnoj foliji par sati tada bude sočna i mekana “ko duša”.
Njoke skuhati prema uputi (ja ih uzmem kad ih ima u dućanu, obožavam punjene njoke kao prilog ili samostalno jelo).
Na tavi rastopiti dvije kocke maslaca i kada pozlati dodati 5-6 listića kadulje i prstohvat soli, na laganoj vatri par min pustiti dok kadulja ne krene divno mirisati, potom dodati ocijeđene njoke i posuti obilno parmezanom.
Dobar tek ekipa!
Na jednom od najiščekivanijih društvenih događaja sezone, među brojnim poznatim licima, zasjala je i jedna od najomiljenijih domaćih influencerica – Mia Matić. Svojim besprijekornim osjećajem za stil, Mia je još jednom dokazala zašto je redovito na vrhu liste najbolje odjevenih, a ovaj put izbor je pao na istinski statement komad – senzualnu mini haljinu Enna domaćeg modnog brenda Lei Lou, iza kojeg stoji renomirana dizajnerica Aleksandra Dojčinović.
11 lipnja 2025
Jelena Veljača i Vito Turšić još jednom su dokazali da su par kojem moda nije samo odjevna kombinacija, već životna filozofija. Njihovo pojavljivanje na glamuroznom događaju bilo je oličenje elegancije, stila i modnog jedinstva koje rijetko viđamo – sinergija koja savršeno utjelovljuje duh sofisticiranog lifestyle para.
11 lipnja 2025
Na eventu u organizaciji Poliklinike Milojević, Iva Radić još jednom je potvrdila svoj status modne ikone koja besprijekorno spaja eleganciju, odvažnost i suvremeni luksuz. Njezin look privukao je poglede već pri samom ulasku – profinjeno, snažno i nenametljivo seksi.
11 lipnja 2025
Pismo s vjenčanja NFL igrača izazvalo lavinu nagađanja: Jesu li Taylor Swift i Travis Kelce već u braku?
11 lipnja 2025
Lu Dedić podijelila fotografiju i srceparajuću poruku nakon smrti oca Matije Dedića: 'Hvala ti na svemu, tata moj'
11 lipnja 2025