HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Najpopularnije piće jeseni koje je svoj uspjeh započelo u Americi, a vrlo brzo se proširilo na cijeli svijet, Pumpkin Spice Latte osvojlilo je i zagrebačke ljubitelje kave.

Otkako je ušao u jesensku ponudu popularnog Ziggy’s Coffee lanca prije nekoliko dana, ovo popularno piće postalo je jedan od najprodavanijih proizvoda u njihovoj ponudi. Oni koji za ovaj napitak znaju s društvenih mreža, filmova ili serija znaju za njegovu popularnost te su s veseljem dočekali da dođe i kod nas, a tko za njega nije čuo s prvim kušanjem je bio neosporivo osvojen.

pumpkin spice zagreb

Znate li što je zapravo „Pumpkin Spice“ okus? Pumpkin spice mješavina je začina koja se obično pravi od mljevenog cimeta, đumbira, muškatnog oraščića, klinčića i povremeno pimenta. Pumpkin spice zapravo nema okus bundeve — međutim, koristi se za aromatiziranje pite od bundeve, koja se tradicionalno pravi u ovo doba godine u Americi.

PROČITAJTE: Najpopularnije piće za jesen –  Pumpkin Spice Latte se vraća, donosimo najfiniji recept

Tako da vas naziv ne zavara – u Ziggy’s Coffee Pumpkin Spice Latteu nećete pronaći bundevu, već neodoljiv spoj svježe pripremljenog espressa, kremozno zapjenjenog mlijeka i mirisne mješavine začina. U Ziggy’s Coffeeu možete pronaći dvije verzije: toplu „Pumpkin Spice Latte“ i hladnu „Iced Pumpkin Spice Latte macchiato“.

pumpkin spice zagreb

Ovaj napitak imat će u ponudi do kraja 12. mjeseca, a pronaći ih možete na Ziggy’s Coffee lokacijama Ilica 41 (križanje Ilice i Frankopanske), Savska cesta 32 (Hoto toranj) te Heinzelova 2a (kod Kvatrića).

pumpkin spice zagreb

druge vijesti