HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Naš vodeći modni dizajner Ivica Skoko, koji nas više od 25 godina oduševljava svojim glamuroznim, elegantnim i romantičnim kreacijama, odlučio je proširiti svoj kreativni opus i premašiti granice mode. Ivica Skoko posteljina uistinu je predivna, a prodaje se ekskluzivno u Plodinama.

Ivica Skoko posteljina

Ivica Skoko posteljina u skladu je s estetikom poznatog dizajnera

U suradnji s tvrtkom Wimax, izbacio je na tržište prvu home&decor kolekciju posteljnog programa. U pitanju je kolekcija posteljine s dva lica izrađena od visokokvalitetnih materijala s potpisom slavnog dizajnera.

“Ideja suradnje s tvrtkom Wimax, koja se već dugi niz godina bavi proizvodnjom i distribucijom tekstila, rođena je iz zajedničke želje za donošenjem visoke kvalitete u svakodnevni život”, otkriva Skoko.

Ivica Skoko posteljina

“Zašto bi lijepo i luksuzno bilo rezervirano samo za posebne prilike, vjerujem da svi volimo uživati u lijepom svakodnevno pa čak i u malim stvarima kao što je izbor posteljine“, tvrdi Ivica Skoko.

Ivica Skoko posteljina

Ivica Skoko posteljina dostupna je u Plodinama

Kolekcija posteljine obuhvaća četiri različita dizajna posteljine, svaki sa svojom jedinstvenom estetikom i karakterističnim potpisom Ivice Skoke. Posteljina i plahte dostupni su u više dimenzija što ih čini savršenim za svaku spavaću sobu.

Ivica Skoko posteljina

Posteljine su proizvedene od 100% pamuka te se lako održavaju, perive su na višim temperaturama i prigodne za korištenje i u ljetnim i u zimskim mjesecima. Pamuk donosi prirodnost, prozračnost, mekoću i ugodnost na dodir, što je bitno za svaku posteljinu. Boje i uzorci imaju istovremeno i trendi i bezvremensku notu te se lako, zbog neutralnih i nježnih pastelnih tonova uklapaju u postojeći stil uređenja svake spavaće sobe.

Promocija posteljina s potpisom Ivice Skoke kreće od 8.11.2023., u većim prodajnim prostorima hrvatskog trgovačkog lanca Plodine.

Ivica Skoko posteljina

druge vijesti