Stil Y2K u najglamuroznijem obliku: Nikolina Pišek obožava naušnice koje su veliki hit sezone

Nakon dugog izbivanja, viseće naušnice vratile su se u modu i istaknule kao jedan od najvećih hitova sezone, što dobro zna i voditeljica Nikolina Pišek.

28 prosinca 2023

Nikolina Pišek viseće naušnice INSTAGRAM: @NIKOLINA_PISEK
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Glamurozne viseće naušnice nosile su kraljice disco podija u razdoblju ludih sedamdesetih, a zatim su ponovno stupile na scenu početkom dvijetisućitih, ponajviše zahvaljujući Jennifer Lopez koja je tada bila ultimativna it- djevojka čiji su stil željele kopirati žene sa svih krajeva svijeta (za malo Y2K inspiracije pogledajte spot “Love Don’t Cost a Thing”). Nakon dugog izbivanja, viseće naušnice vratile su se u modu i istaknule kao jedan od najvećih hitova sezone, što dobro zna i voditeljica Nikolina Pišek, koja ih ovih dana nosi uz još nekoliko povratničkih hitova iz istog razdoblja.

Nikolina Pišek viseće naušnice

Nikolina Pišek viseće naušnice nosi uz majicu koja otkriva ramena

Poznata hrvatska voditeljica rijetko se viđa bez naušnica koje uglavnom nosi uz prepoznatljivu, raspuštenu kosu s raščešljanim valovima bogatog volumena.

Viseće srebrne naušnice u jednom od novijih izdanja Nikolina Pišek iskombinirala je uz svjetlucavu majicu otvorenih ramena, sive hlače od umjetne kože i salonke s dugačkim špicom i metaliziranim detaljima.

Gdje pronaći viseće naušnice u stilu Nikoline Pišek?

Poznata voditeljica uistinu izgleda fantastično uz naušnice koje istovremeno izgledaju glamurozno i zabavno, a ako i vi želite ponoviti Nikolinin look, pogledajte kratki pregled predivnih visećih naušnica koje u high street dućanima možete uloviti po odličnim cijenama.

Naušnice s motivom cvijeta, Reserved, 12, 99 eura

Nikolina Pišek viseće naušnice

Naušnice sa štrasom, Mango, na sniženju 12,80 eura

Nikolina Pišek viseće naušnice

Komplet od 3 para visećih naušnica, Bershka, 7, 99 eura

Nikolina Pišek viseće naušnice

Komplet od tri para visećih naušnica, Stradivarius, 7,99 eura

Nikolina Pišek viseće naušnice

Extra dugačke viseće naušnice, Reserved, 12,99 eura

Nikolina Pišek viseće naušnice

druge vijesti