Mango ima novu hit ljubičastu haljinu koja je dostojna zamjenica slavnog plisiranog modela

Držite nas za riječ, ova haljina zamijenit će plisiranu zvijezdu koja je vladala svim svečanim eventima prošle sezone.

19 rujna 2023

Ljubičasta haljina Mango MANGO
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Sjećate li se predivne plisirane haljine modnog brenda Mango, koju su prošle sezone baš svi htjeli imati, a samo najsretnije djevojke uspjele “uloviti”? Stigla je nova hit ljubičasta haljina Mango, i vjerujte nam, uskoro ćemo je viđati posvuda!

Ljubičasta haljina Mango

Čini se da je popularni španjolski high street brend otkrio idealnu formulu za stvaranje hitova sezone, a koja glasi – posudi popularni kroj haljine od neke luksuzne modne kuće, dodaj ljubičastu boju i stavi nešto višu cijenu kako bi haljina bila mnogima dostupna, no opet ne pre-pristupačna. Tako se, naime, stvara osjećaj prestiža, čak i u high street trgovinama.

Ljubičasta haljina Mango

Plisirana haljina Mango koja je prošle sezone osvojila svijetMANGO

Hoće li ovom ljubičastom haljinom Mango postići jednak uspjeh kao i s već kultnim, plisiranim modelom, doznat ćemo uskoro.

Nova ljubičasta haljina Mango očarava na prvi pogled

Dok je plisirana asimetrična haljina s prorezom na struku bila doslovna kopija kroja haljine Delfina, koju je proslavio njujorški modni brend A.L.C., ove sezone Mango se odlučio na nešto diskretniju kopiju pa se inspirirao haljinom Renata slavnog modnog brenda Cult Gaia i malo izmijenio kroj.

Ljubičasta haljina Mango

Haljina Renata brenda Cult GaiaCULT GAIA

Haljina Renata veže se oko vrata, a nova ljubičasta haljina Mango je asimetrična, no sama ideja, izrada i način drapiranja resica su jednake. Ne moramo ni napominjati da je rezultat nestvarno dobar!

Ljubičasta haljina Mango

Nova ljubičasta haljina Mango idealna je za prigode u kojima želite sve ostaviti bez daha

Ovakva haljina ne bira se u danima kad se ne osjećamo dobro niti kad nismo zadovoljni svojim izgledom. Ljubičasta haljina Mango s WOW efektom rezervirana je za one dane u kojima znamo da ćemo biti zvijezda večeri čim se pojavimo na vratima, a za što nam je potreban outfit koji može popratiti to raspoloženje.

Ljubičasta haljina Mango

Idealna je za vjenčanja jer bojom ne krši niti jedna pravila, za proslavu Nove godine, mature i diplome, a uz crni oversized blejzer i crne kaubojske čizme možete ju pretvoriti i u kulerski outfit kao stvoren za manje glamurozne prilike.

Ljubičasta haljina Mango

Po cijeni od 320 eura, ljubičastu haljinu Mango u stilu brenda Cult Gaia možete potražiti ovdje.

Kako vam se sviđa nova ljubičasta haljina iz Manga?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

druge vijesti