S dna mora na svjetski vrh: Krie Boutique Sur La Mer osvojio Opatiju

19 lipnja 2023

Krie Boutique Zvonimir Ferina
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

U glamuroznom stilu, kako i priliči jednom iznimnom modnom događaju, Kvarner je dobio novu modnu destinaciju za zaljubljenice u vrhunski dizajn i svjetske modne trendove. Krie Boutique Sur La Mer!

Krie Boutique

Krie Boutique osvaja slavnu morsku destinaciju

Odsad je u Opatiji nezaobilazna modna adresa novootvoreni Krie Boutique Sur La Mer, naše istaknute i po mnogočemu jedinstvene dizajnerice Kristine Burje. Tako su novu kolekciju „Modifie Future” Krie Designa, nastalu recikliranjem ribarskih mreža i ostalog odbačenog najlona, kao i sve ostale kreacije omiljene dizajnerice, uz cocktail party i gala večeru u hotelu Milenij s oduševljenjem razgledale i voditeljica Marijana Batinić, pjevačice Franka Batelić i Maja Bajamić, influencerica Ella Dvornik, glumica Ana Begić Tahiri, spisateljica Emina Pršić, egipatska glumica i influencerica Nesrin Sanad i brojne druge domaće ikone stila.

Krie Boutique Krie Boutique

Kristina Burja sa svojim Krie Designom već je godinama predvodnica održive mode

Nedavno je veliki interes pobudila još jedna njezina jedinstvena modna priča, kolekcija „Modifie Future”, koja je izrađena od tekstilnog vlakna ‘ECONYL®’, a koje se dobiva recikliranjem ribarskih mreža i odbačenog najlona te nastaje kroz proces radikalne regeneracije i pročišćavanja najlonskog otpada i može se beskonačno puta reciklirati.

Krie Boutique Krie Boutique Krie Boutique

Kristina Burja koristeći nova vlakna budućnosti i sve dostupne inovacije koje poboljšavaju kvalitetu života, želi pokazati kako malim koracima možemo spasiti našu planetu, a sve je to i u fokusu Amadria Parka, u čijem je prostoru, u Opatiji, otvoren Krie boutique. Oni također podupiru ideju održivog razvoja i nastoje pružiti usluge po najvišim standardima na odgovoran i održiv način. Baš zato se upravo priča Krie Designa odlično nadovezuje na njihovu te zajedno šalju još snažniju poruku javnosti. Unapređuju poslovanje čuvajući okoliš te ostvaruju pozitivan ekonomski i socijalni utjecaj na lokalne zajednice u kojima posluju.

Krie Boutique Krie Boutique Krie Boutique

Krie Boutique Sur La Mer predstavljen na gala večeri

Na gala večeri, u prekrasnom ambijentu bezvremenske elegancije hotela Milenij, spojene s modom budućnosti koju prezentira Krie Design, uzvanici su doživjeli nezaboravno luksuzno iskustvo s dubokom porukom, koja će im sigurno ostati u lijepom sjećanju. A da je održivost itekako privlačna i prioritet mnogima, dokazuje oduševljenje fashionistica Kvarnera dolaskom Krie Designa u njihov kraj.

druge vijesti