Ovako izgledaju tenisice koje će svi željeti: Jacquemus i Nike otkrili novu siluetu Air Force 1 modela

Zbog tenisica s nadimkom "J Force 1" modni znalci diljem svijeta čekat će u redovima.

31 svibnja 2023

Tenisice Jacquemus x Nike NIKE
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Ova suradnja zvuči kao spoj iz najluđih modnih snova, a čini se da će biti dar koji ne prestaje darivati! Francuski modni dizajner Jacquemus i sportski megabrend Nike udružili su snage i stvorili još jedne tenisice za koje se već predviđa da će biti veliki hit!

Tenisice Jacquemus x Nike

Tenisice Jacquemus x Nike samo što nisu stigle

Tenisice iz suradnje Jacquemus x Nike ugledale su svjetlo dana na fotografijama koje prikazuju dosad neviđenu siluetu koju je osmislio hvaljeni francuski dizajner. Jacquemus je slavni model tenisica u potpunosti ogolio, a zatim mu dodao minijaturan Nike znak, prošive na rubovima i zanimljiv potplat.

Tenisice Jacquemus x Nike

Tenisice za kojima će se svaki sneakerhead, ali i obožavatelji visoke mode sigurno pomamiti stižu u dvije boje, bijeloj i crnoj, a u prodaji ih možemo očekivati u nadolazećih nekoliko tjedana.

Kul tenisice koje je za Nike osmislio Jacquemus prati odlična modna kampanja s modelima odjevenima u crna odijela, kako bi se dočarala ideja da su ove tenisice napravljene za svaku osobu i svaku prigodu.

Tenisice Jacquemus x Nike

Ovo nisu prve tenisice nastale u suradnji brendova Jacquemus i Nike

Prije pola godine Jacquemus i Nike udružili su se prvi put i izbacili tenisice Air Hurama u ružičastoj i baby plavoj boji koje su u potpunosti raspametile fanove oba brenda, a sada je na red došla kultna tenisica Air Force 1 i njezin modni makeover.

Tenisice J Force 1 mogu se nositi i uz odijelo, kaže dizajner

“Oduvijek sam želio raditi na tenisicama Air Force 1, koje su za mene jedna od najlegendarnijih Nike cipela, sa šik i mekšim izgledom. Htio sam ih ponovno razmotriti s minimalističkog stajališta, koje dopušta da ih se nosi kao svečanu cipelu uz odijelo. Bio sam  inspiriran penjačkim cipelama, posebno modelima Nike Terra Ci ACG, koje skupljam godinama. Također sam htio unijeti tkani, tehnički aspekt u siluetu, koji se često može naći u mojim kolekcijama. Svidjela mi se ideja o razdvajanju cipele na pola i stvaranju slagalice na njezinom jedinstvenom sklopu,” objasnio je dizajner Simon Porte Jacquemus.

Tenisice Jacquemus x Nike

Kada izlaze tenisice Nike x Jacquemus?

Tenisice Jacquemus x Nike izaći će 13. lipnja na službenoj stranici brenda Jacquemus, a 20. lipnja na posebno odabranim prodajnim mjestima brenda Nike. Cijena će im biti 170 dolara.

Tenisice Jacquemus x Nike

Još vijesti iz svijeta celebrityja i mode koje vam donosi Hello! Croatia, čitajte ovdje. 

druge vijesti