Damir Begović o ”bridal outfitu” o kojem se govori: Inspiraciju sam potražio u Varteksu i sestrinom ormaru

O reviji sestara Boudoir još uvijek se govori, kao i o outfitu dizajnera Damira Begovića koji je kreativnošću ukrao show u prvom redu.

30 travnja 2023

Damir Begović Zvonimir Ferina
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kad su prije nekoliko dana sestre Boudoir predstavile svoju novu kolekciju, društvenim mrežama počele su kružiti fotografije njihovih romantičnih haljina, ali i jednog uzvanika koji je svojim outfitom “ukrao show”.

Riječ je o dizajneru Damiru Begoviću koji je za reviju poznatog hrvatskog modnog dvojca odjenuo ružičasto odijelo i suknju te outfit upotpunio neočekivanim bijelim velom.

Javili smo se Damiru koji je ekskluzivno za Hello! otkrio o kojem je odijelu riječ te kako je došao na ideju za ovaj outfit. 

“Inspiracija za outfit je bio Boudoir mladenac. Uvijek kad me kolege dizajneri pozovu na predstavljanje svojih novih kolekcija, trudim se inspirirati se njihovim radom pri slaganju ili stvaranju svog stylinga za tu prigodu. Pokušao sam predočiti svoju viziju Boudoir muškarca, odnosno ovo je ono što ja mislim da bi seke Boudoir dizajnirale za muškarce. Kako njih dvije često koriste til, cvijeće i rozu boju, ja sam to sve spojio u izdanje koje sam odjenuo na njihovu modnu reviju”, otkrio nam je Damir.

Kad se spoje duh Boudoira, odijelo iz Varteksa i sestrina suknja

“Hot pink trodijelno odijelo dolazi iz Varteksa, a na njemu sam i sam radio. Iskombinirao sam ga sa sestrinom suknjom od iste tkanine te dobio kombinaciju koju sam zamislio”, nastavio je Damir.

Odijevanje sa stilom, i ciljem

Damir nam je objasnio i nit vodilju pri stvaranju outfita koji je podigao prašinu na društvenim mrežama.

“Muška moda je sve otvorenija te se trudim maksimalno se igrati s njom. Iako je ovaj look izazvao različite reakcije, od pozitivnih do negativnih, važno je da probudio neke emocije. Ako samo jedna osoba sljedeći put kad se bude odijevala za posao, event ili izlazak odluči izaći iz svoje comfort zone jer je vidjela tamo nekog ludog dizajnera koji se umotao tilom – moj trud se isplatio”.

druge vijesti