Kladimo se da će biti hit: Slavna dizajnerica ponovno se udružila s brendom Skechers

Diane von Furstenberg udružila se s poznatim komercijalnim brendom po drugi put i stvorila kolekciju cipela koje će mnogi poželjeti u svom ormariću.

18 svibnja 2023

Skechers x DVF PROFIMEDIA/SKECHERS
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kakve veze imaju visoka moda i brend Skechers? Zahvaljujući slavnoj modnoj dizajnerici Diane von Furstenberg, nastala je još jedna kolekcija tenisica Skechers x DVF, koja će sigurno zavladati gradskim asfaltom diljem svijeta.

Skechers x DVF i tenisice sa životinjskim uzorkom za glamurozan look i lagan korak

Poznate udobne tenisice i natikače brenda Skechers zaslužile su još jedan modni makeover kad je Diane dobila još jednu priliku da ih dotjera u svom stilu. Druga suradnja dizajnerice i poznatog brenda obuće zove se Animal Instincts, a u fokusu su životinjski uzorci, koje 76-godišnja dizajnerica obožava.

Skechers x DVF

Skechers x DVFSkechers

Tenisice i natikače Skechers x DVF s uzorkom zebre, leoparda i sličnih egzotičnih životinja idealne su za nadolazeće toplije mjesece, a pretpostavlja se da će tenisice s dizajneričinim kultnim uzorkom pod nazivom “moving zebra” biti pravi hit.

Skechers x DVF nastavljaju stylish modnu priču

Dok je u novoj suradnji Skechers x DVF u fokusu animal print, prva suradnja bila je temeljena na uzorku s poljupcima, koji fanovi poznate dizajnerice obožavaju.

Skechers x DVF

Skechers x DVFSKECHERS

Više modnih vijesti pročitajte na Hello! Fashion.

druge vijesti