Nakitom Ive Viljevac darujte bezvremensku ljepotu

Blagdani su iza ugla, a osim druženju, i zabavama, veselimo se i darivanju. Pritom se uvijek trudimo odabrati poklon koji će darovanog razveseliti, ali i biti odraz naše ljubavi i lijepih želja. Izbora je napretek, ali nešto što će ostati trajnom uspomenom cijeloga života je nakit, uvijek dobra ideja za darivanje.

04 prosinca 2023

Iva Viljevac Toš
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lijep komad nakita nikog ne ostavlja ravnodušnim, a pogotovo ako je izašao iz kreativne radionice Ive Viljevac, poznate zagrebačke dizajnerice nakita. Riječ je o ručno rađenom nakitu koji ostavlja snažan dojam, a fokus uvijek stavlja na karakter osobe koja ga nosi.

PROČITAJTE: Business talk – Kako je Iva Viljevac Toš svoj hobi pretvorila u uspješan posao

Uz to što dizajnira bezvremenske komade nakita Iva Viljevac ne bježi od trendova, a vodeći trend koji vam ove sezone sigurno nije promaknuo je crvena boja. “Iako je nakit crvene boje uvijek popularan, ove sezone s njim ne možete pogriješiti jer je crvena boja u svim nijansama apsolutno zavladala kompletnom modnom scenom i u nakitu doživljava ozbiljan povratak bez obzira o kojoj je prigodi riječ“  rekla je sama dizajnerica.

Iva Viljevac Toš

U kolekciji za ovu jesen i zimu ističe se koraljni set sačinjen od ogrlice, narukvice i prstena koji izgleda neodoljivo kada se nosi zajedno, ali i samo jedan od tih komada napravit će ozbiljnu promjenu u jednostavnim modnim kombinacijama zbog materijala koji nikada ne nudi istu nijansu crvene boje, i minimalističkog dizajna koji suptilno naglašava odjeću koju nosite. Još jedan neodoljiv trend za nadolazeću sezonu je  i „mixed metals“, a sastoji se od nakita različitih boja metala kao i „layering“, nošenje više ogrlica, narukvica ili prstenja istovremeno.  Pletene „Twist“ ogrlice prekrasno se slažu s decentnim lančićima iz prethodnih kolekcija, kao što nježan „Initial“ prsten nadopunjuje prethodne kolekcije prstenja. A kod nizanja narukvica i prstena pravila više ne postoje, jer s nakitom jednostavnog dizajna ne postoji strah od pretjerivanja.

Iva Viljevac Toš

Jedan od najoriginalnijih trendova ove godine dolazi u obliku jedne naušnice koja asimetrijom pruža statement efekt i izvrsno se slaže s modernim kombinacijama i odjećom na rubu ekstravagancije, što će poslužiti kao idealan modni dodatak uz outfit na blagdanskim druženjima, ali i na novogodišnjem partyju.

Iva Viljevac Toš

Nova kolekcija dizajnerice najdelikatnijih modnih detalja u Hrvatskoj dovoljno je raznovrsna da u svatko može pronaći idealan blagdanski poklon za najdražu osobu.

Iva Viljevac Toš

Dućani na dvije lokacije, u Dežmanovoj 4 i u City Centeru one West pripremljeni su za sve vaše potrebe i ideje ove sezone, a na web stranici ivaviljevac.com možete pogledati kompletnu ponudu i iz udobnosti svog doma osmisliti i naručiti kombinaciju nakita koju ćete lijepo zapakirati i staviti nekom koga volite pod bor.

Iva Viljevac Toš Iva Viljevac Toš Iva Viljevac Toš

druge vijesti