Domaća dizajnerica i kostimografkinja Mirjam Krajina koja stoji iza brenda Raw Bag predstavlja novu kolekciju kožnih torbi simboličnog naziva: “Good girl or Bad girl”

Riječ je o ručno rađenim torbama od štavljene kože koja nije tretirana štetnim kemikalijama i premazima, a s nošenjem i njegovanjem dobiva prirodnu patinu koja joj daje šarm i osobnost.

22 veljače 2024

Mirjam Krajina
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Raw Bag je jedinstven brend na domaćem tržištu koji njeguje estetiku grešaka i zgužvanog što je dizajnerici Mirjam Krajini oduvijek imperativ u radu. Nova kolekcija se sastoji od dva nova tote modela torbi koji dolaze u crnoj (Bad girl) i bež (Good girl) verziji. Modeli su to koji su  vjerni estetici brenda, ali su veći od prijašnjih modela. Karakterizira ih posvećenost detaljima izrade, a svaki model je unikatna skulptura na čiju se izradu čeka tri tjedna. Vođena načelima održivosti i “minimal waste” filozofije, Mirjam želi svakoj vlasnici Raw Bag torbe pružiti personalizirano iskustvo, ali i smanjiti gomilanje otpada budući da se torbe rade točno na broj po narudžbi.

Mirjam Krajina

Dizajn novih torbi je savršena spona između svakodnevnih, kvalitetnih i praktičnih modela te dizajnerske specifičnosti karakteristične za Raw Bag. Vizualni identitet kampanje te kreativno vodstvo potpisuje stilistica Ivana Pavić, za fotografije je zaslužna Lara Buljubašić dok je Andrea Jurić zaštitno lice nove Raw Bag kampanje.

Mirjam Krajina

Jedinstvena Raw Bag estetika i kvaliteta prepoznata je i izvan granica Hrvatske pa se tako torbe prodaju u concept buticima u Parizu, Amsterdamu, Veroni, Firenci, Milanu i Berlinu. Za sve dodatne informacije kao i narudžbe torbi tu je službeni Instagram brenda.

Mirjam Krajina Mirjam Krajina Mirjam KrajinaMirjam KrajinaMirjam Krajina Mirjam Krajina

druge vijesti