U netipičnom izdanju Jennifer Lopez predstavila svoj novi film u Meksiku

Čini se da je u svrhu promoviranja svog novog filma na Netflixu Jennifer Lopez odlučila odbaciti svoj prepoznatljiv modni stil i poigrati se novim siluetama. Uspješno ili ne, procijenite sami.

23 svibnja 2024

Jennifer Lopez u Meksiku novi film Atlas hello magazine croatia GETTY
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata pjevačica i glumica Jennifer Lopez u haljini s volanima stigla je na premijeru svog novog filma Atlas u Meksiku. Čini se da je u svrhu promoviranja svog novog filma na Netflixu Jennifer Lopez odlučila odbaciti svoj prepoznatljiv modni stil i poigrati se novim siluetama. Dok smo je do sada viđali uglavnom u svjetlucavim kreacijama s brojnim prorezima, film Atlas inspirirao ju je na promjenu pa se na premijeri u Londonu pojavila u atraktivnom kompletu koji je pokupio brojne pohvale fanova i modnih kritičara, a na premijeri u Meksiku osvanula u kreaciji koja podijelila mišljenja. Jennifer Lopez u haljini s volanima neke je podsjetila na zavjese ili piratsku košulju Jerryja Seinfelda dok je druge šarmirala ovim modnim izletom.

Jennifer Lopez u Meksiku novi film Atlas hello magazine croatia

Jennifer Lopez u haljini s volanima ponovila “trenutak” s dubokim dekolteom

Slavna pjevačica i glumica Jennifer Lopez u haljini s volanima dolepršala je na premijeru u Meksiku, a mnogi su odmah primijetili kako je ovim lookom ponovila kultni trenutak iz pop kulture kad je na dodjeli Grammyja 2000. godine osvanula u zelenoj Versace haljini s dekolteom do ispod pupka.

PROČITAJTE: Ozempic ili poljubac pauka? Jennifer Lopez kaže da je najvitkija dosad, otkriva i razlog

Lepršavu boho haljinu potpisuje modna kuća Chloe, a Jennifer Lopez upotpunila ju je polupodignutom frizurom sa spuštenim pramenovima oko lica i bež sandalama s istim potpisom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Usprkos govorkanjima o problemima u braku, J.Lo je na premijeri izgledala poletno i sretno.

Jennifer Lopez u Meksiku novi film Atlas hello magazine croatia

O čemu govori film Atlas?

Riječ je o Netflixovom novom filmu u kojem Jennifer Lopez glumi Atlas Shepherd, analitičarku podataka s dubokim nepovjerenjem prema umjetnoj inteligenciji koja se “pridružuje misiji hvatanja robota odmetnika s kojim dijeli tajanstvenu prošlost”.

Ipak, kad planovi krenu po zlu, njezina jedina nada da spasi budućnost čovječanstva od umjetne inteligencije jest vjerovati joj. Poprilično zanimljivo, moramo priznati.

Film Atlas režirao je Brad Peyton, a u njemu glume i Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla i Mark Strong.

Jennifer Lopez u Meksiku novi film Atlas hello magazine croatia

druge vijesti