Kreacijama s oversized cvijetom, koje su zaludjele hrvatske celebrity dame, oduševio se i Jared Leto

Poznati holivudski glumac zablistao je u plavom odijelu poznatog modnog dizajnera iz regije, čije kreacije obožavaju slavne ljepotice iz javnog života.

11 rujna 2023

Jared Leto nosi Mihano Momosa PROFIMEDIA
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Sjećate se one bijele mini haljine s velikim cvijetom u kojem je Nina Badrić prošle godine proslavila rođendan? Ili odijela s poljupcima u kojem je slavila ove godine? Žarko ružičaste mini haljine s 3D cvijetom Maje Šuput ili bijele “anđeoske kreacije” koju je Severina odjenula za jednu dodjelu nagrada na koju je došla sa štakama? Očaravajuće kreacije s potpisom srpskog modnog brenda Mihano Momosa sigurno ste već više puta imali priliku vidjeti na influencericama i celebrity damama iz regije, a velika novost stiže iz Hollywooda i glasi ovako: “I Jared Leto nosi Mihano Momosa”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihano Momosa (@mihanomomosa)

Jared Leto nosi Mihano Momosa kreaciju na stranicama Voguea

Slavni holivudski glumac Jared Leto imao je priliku odjenuti nevjerojatno plavo odijelo s prepoznatljivom oversized ružom i potpisom Mihano Momosa za jednu uistinu posebnu prigodu.

Jared Leto nosi Mihano Momosa

Naime, Jared Leto nosi Mihano Momosa odijelo u editorijalu turskog izdanja modne biblije Vogue, na fotografijama koje je snimio Jacques Burga. 51-godišnji glumac, koji se nedavno družio i sa Severinom u St.Tropezu, izgleda odlično u zanimljivom odijelu s dva gumba i predugačkim rukavima, ispod kojeg ne nosi ništa, a koje je baš u skladu s njegovim ekscentričnim modnim stilom s kojim se već godinama poigrava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihano Momosa (@mihanomomosa)

Da Jared Leto nosi Mihano Momosa kreaciju, doznali smo od samog dizajnera

Još jednim velikim uspjehom dizajner Mihailo Anušić, koji stoji iza brenda Mihano Momosa pohvalio se na svom Instagram profilu.

Jared Leto nosi Mihano Momosa

Uz fotografiju slavnog glumca odjevenog u njegovu kreaciju, Mihailo Anušić je elegantno napisao: “Tko ne voli dobro odjevenog muškarca?” i tako svima dao do znanja kako se njegov dizajn cijeni i daleko van naše regije.

I sam Jared Leto na svom je Instagram profilu objavio fotografije iz editorijala u kojem nosi odijelo srpskog dizajnera pa ne sumnjamo da će Mihailo Anušić uskoro primiti brojne narudžbe iz Hollywooda.

Jared Leto nosi Mihano Momosa

druge vijesti