Haljina Nicole Kidman na Met gali oduševila fanove kuće Chanel i kultnog mirisa pod brojem pet

Haljina Nicole Kidman na Met gali s razlogom vam je poznata! Bajkovita kreacija dizajnirana je za reklamu parfema Chanel No 5.

02 svibnja 2023

Nicole Kidman FOTO: David Nivière
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Haljina Nicole Kidman na Met gali jedna je od današnjih vrućih modnih vijesti!

Gorljive fanove kuće Chanel oduševila je činjenica da je slavna australska glumica za ovu prigodu odlučila odjenuti bajkovitu haljinu nježno ružičaste boje, obogaćenu perjem, koju smo mnogo puta gledali na malim ekranima, zamišljajući se u glavnoj ulozi uzbudljivog života Chanel djevojke.

Nicole Kidman

Nicole Kidman na Met gali osvanula je u kultnoj haljiniFOTO: David Nivière

Naime, upravo je tu haljinu Karl Lagerfeld osmislio za Nicole Kidman kada je odabrana da bude zaštitno lice kultnog parfema Chanel No 5 koji je svojim luksuzom očarao generacije žena sa stilom.

250 nojevih pera za holivudsku zvijezdu

U reklami iz 2008. godine, koju je režirao Baz Luhrmann, Nicole glumi sama sebe, holivudsku zvijezdu koja pokušava pobjeći od paparazza te uskače u taksi sa zgodnim mladićem, s kojim zatim ima kratku, no strastvenu romansu.

Očaravajuća haljina, koja tako dobro dočarava puderast no izrazito ženstven miris parfema Chanel No 5, izrađivala se satima: na njoj je 250 nojevih pera i više od 3 000 srebrnih perlica.

druge vijesti