FRAGMENTS OF SUMMER collection ostavlja bez daha

"Fragments of summer" je kolekcija kojom su dizajnerice SEXY PLEXY nakita, Iva Kreković Fleiss i Sara Jurlin Šančić, željele dočarati sve najslađe ljetne momente, kroz fuziju živopisnih boja i maštovitog kombiniranja različitih modela nakita.

25 lipnja 2024

FRAGMENTS OF SUMMER
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

‘‘Otputujte s nama na sva skrivena mjesta koja ste ikad željeli posjetiti i okitite se uspomenama s kojima možete skočiti u more’’poručuju nam Iva i Sara.

Inspiracija za ovu kolekciju dolazi iz ljetnog mozaika, prikazujući različite sličice kroz koje se izmjenjuju idealan dan na plaži, odmaranje u debeloj hladovini uz dobru knjigu, najluđi ljetni party i savršena ljetna avantura.

Želja im je odvesti Vas na najljepše ljetne destinacije, mijenjajući oblike i boje, stvarajući potpuno nove atmosfere.

Zvijezda ove kolekcije su naušnice koje se mogu kombinirati na puno različitih načina, mijenjajući elemente i stvarajući potpuno nove komade nakita.

FRAGMENTS OF SUMMER

Korištenjem prepoznatljivih i standardnih materijala, poput pozlaćenog kirurškog čelika, svaki je komad lagan i prozračan, a najbitnije od svega da će  još jedno ljeto ovo biti vaš najdraži nakit s kojim  možete bezbrižno uroniti u more.

Kolekciju čine šarene ogrlice, vesele narukvice, raznovrsne naušnice različitih oblika i boja, te prsten koje objedinjuje duh cijele kolekcije.

FRAGMENTS OF SUMMER

Kolekcija ‘Fragments of summer’ nije samo kolekcija nakita; to je proslava duha ljeta. S njom na sebi možete, barem zatvorenih očiju, odlutati na svoje najdraže mjesto ili ono koje će to tek postati i prepustiti se čarima ljeta.

FRAGMENTS OF SUMMER

Nakit se može kupiti putem webshopa www.sexyplexy.com ili u SEXY PLEXY showroomu u Ilici 14.

FRAGMENTS OF SUMMER FRAGMENTS OF SUMMER FRAGMENTS OF SUMMER FRAGMENTS OF SUMMER

druge vijesti