Predivna Laetitia Casta zaštitno je lice nove Calzedonijine kolekcije

Kupaći kostimi nikada nisu bili tako traženi! Modni brend Calzedonia to je prepoznao na vrijeme i kao zaštitno lice angažirao poznatu manekenku i glumicu.

03 svibnja 2023

Predivna Laetitia Casta zaštitno je lice nove Calzedonia kolekcije (2) FOTO: Calzedonia
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Modna kuća Calzedonia predstavlja novu kolekciju s Laetitijom Castom u glavnoj ulozi. Poznati model i glumica pojavljuje se u najnovijoj kampanji koja je svjetlo dana ugledala prije nekoliko dana paralelno s lansiranjem kolekcije od 10 komada jednodijelnih kupaćih kostima dostupnih isključivo u Francuskoj, priopćila je talijanska grupacija odjeće, čarapa i kupaćih kostima.

“Glumica se odmah pokazala idealnom za ovu europsku kampanju. Ona dijeli iste vrijednosti kao i brend, među kojima su odvažnost i ženstvenost”, istaknuli su s ponosom.

Calzedonia je prethodno angažirala Juliju Roberts za seriju televizijskih reklama, a ovo je prvi put da surađuje s francuskom manekenkom. Grupacija je pojačala svoje aktivnosti u Francuskoj, gdje se nalazi oko 10 posto njezine globalne mreže koja u 55 zemalja ima 2193 trgovine.

Poznati modni brend je u rujnu prošle godine organizirao pop up store za svoju obuću tijekom Pariškog tjedna mode. Generalni direktor Marcello Veronesi tada je otkrio da je Jennifer Lopez novo lice brenda Intimissimi.

Calzedonia kupaći kostimi

Predivna Laetitia Casta zaštitno je lice nove Calzedonia kolekcijeFOTO: Calzedonia

Kupaći kostimi čine oko 30 posto Calzedonijine ponude, a jednodijelni kupaći kostimi posebno su popularni upravo u Francuskoj. Tijekom konferencije za novinare, Laetitia Casta je otkrila da su njezini omiljeni modni komadi uvijek imali izrez na leđima ili detalje u obliku srca.

Nakon što se tijekom 90-ih pojavila u nekoliko Guessovih kampanja, Laetitia Casta bila je  Victoria’s Secret anđelica od 1998. do 2000., a zatim se pojavljivala u kampanjama za brendove kao što su Saint Laurent, Chanel i Louis Vuitton.

Poznata manekenka ističe da je oduševljena time što Calzedonia nudi kupaće kostime za samo 30 dolara. “Cijenim ideju da se moda učini dostupnom. Kad sam bila mlađa, mogućnost pristupa ovakvoj vrsti robne marke bio mi je vrlo važan. I danas volim kombinirati luksuzne i pristupačnije marke”, priznala je.

Predivna Laetitia Casta zaštitno je lice nove Calzedonia kolekcije (2)

Predivna Laetitia Casta zaštitno je lice nove Calzedonia kolekcijeFOTO: Calzedonia

Iako je kolekcija dostupna ekskluzivno u Francuskoj, jedan kupaći kostim, onaj best-seller može se pronaći i u Hrvatskoj na radost svih obožavateljica Calzedonia brenda.

Kupaći kostim s uklonjivim podstavljenim košaricama od mekog materijala koje na prirodan način poboljšavaju oblik grudi. Kupaći kostim s okruglim izrezom i standardnim krojem u obliku gaćica.

Jednodijelni kupaći kostim Indonesia

Cijena kupaćeg kostima iz kolekcije koju reklamira Laetitia Casta iznosi 42,50 €, a pronaći ga možete ovdje!

druge vijesti