A’Marie novom modnom pričom dokazuje da basic odjeća itekako može biti nevjerojatno chic

Briljantni krojevi okupani su jednostavnošću i bezvremenskom elegancijom, te pružaju mogućnost beskrajne modne igre. Da basic komadi mogu biti nevjerojatno chic, pokazuje nam nova A’MARIE kolekcija "She Loved”.

13 ožujka 2024

anamarija brkić
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Briljantni krojevi okupani su jednostavnošću i bezvremenskom elegancijom, te pružaju mogućnost beskrajne modne igre. Prihvaćajući etos individualnosti, održivosti i svestranosti, kolekcija uvodi jedinstveni koncept koji potiče njezine nositelje da postanu vlastiti dizajneri. S predanošću kvalitetnoj izradi i odgovornosti prema okolišu, A’MARIE svakako sudjeluje u mijenjanju granica mode, dok promiče vrijednosti inkluzivnosti i osobnog izraza.

“Želimo da se naši kupci osjećaju samouvjereno u svojim odjevnim izborima”, kaže Anamarija Brkić, osnivačica i kreativna direktorica A’MARIE. “S kolekcijom ‘She Loved’, nudimo ne samo modu, već i način života koji slavi individualnost i održivost.”

anamarija brkić

U središtu kolekcije “She Loved” su majice s inovativnim, štikanim ukrasima i traperice koje jednom kad probate nećete htjeti skinuti sa sebe. Priča o majicama je posebno zanimljiva jer ovdje imate mogućnosti beskrajne igre, sami naime ukrašavate svoju majicu posebnim amblemima koji se prilijepe na čičak. Vaše A’MARIE majice tako mogu krasiti delikatni cvjetovi magnolije, božura, maslačka ili amarilisa, ali i minimalistički amblem s A’MARIE logom. U trenutku kada se krenete igrati sa šarmantnim amblemima, vaša basic majica više nije basic – već postaje chic komad statement prizvuka. Ova igra ne samo da potiče kreativnost, već i promiče održivost, budući da svaka majica može biti transformirana u novi izgled sa svakim nošenjem. No, ne zaboravimo na traperice od GOTS certificiranog, organskog denima koje su ipak najbitniji komad u ormaru svake žene. Savršeno krojene, od udobnog trapera koji se sljubljuje s vašom kožom, A’MARIE traperice postat će vam omiljene. Kad ih nosite uz basic majice koje sami ukrašavate, stvarate sofisticirane odjevne kombinacije u kojima možete provesti cijeli dan.

anamarija brkić

“Želja mi je bila napraviti basic odjevne komade kojima se i sama uvijek vraćam i koji traju dugi niz godina… A to su udobne i lijepo krojene majice, haljine stvorene za sve prigode i meni ono najbitnije – dobre traperice. Uz traperice koje sjajno stoje i majicu koja ima mogućnost transformacije, vi zapravo imate outfit u kojem funkcionirate od jutra do mraka!”, dodaje Anamarija.

anamarija brkić

“She Loved” obuhvaća bit suvremene ženstvenosti svojim vječnim dizajnima i suvremenim šarmom. Sa svojim raznovrsnim stilovima, “She Loved” nudi ponešto za svaku ženu, osnažujući je da prihvati svoj jedinstveni identitet. Od elegantnih silueta do hrabrih izjava, kolekcija poziva žene da istraže i izraze svoju individualnost kroz modu. Uz spomenutu Set majicu koja je nositeljica nove kolekcije i koja dolazi u tri vječne boje, A’MARIE za proljetnu sezonu nudi niz sjajnih komada koji odišu bezvremenskom elegancijom. Modeli od obožavanog MicroModal materijala koji se iz sezone u sezonu pojavljuje u A’MARIE basic kolekcijama postaju okosnica vašeg proljetnog stila. Bluze su minimalističke i šarmantne, idealne za spajanje s finim hlačama Luc i Remy za poslovne prilike, ali i već ranije spomenutim Jen trapericama za nešto ležernije situacije. Tu su i nezaobilazne crne haljine Avi, Lee haljina, haljina Jiva i haljina Fea, jedan od onih vječnih komada kojem se vraćamo u svim situacijama kada smo bez ideje što odjenuti, a želimo postići wow efekt.

anamarija brkić

U skladu s održivosti brenda, kolekcija “She Loved” obuhvaća širok spektar ekološki prihvatljivih materijala. Prevladava MicroModal, visokokvalitetni materijal koji se često koristi u izradi odjeće zbog svoje izuzetne mekoće, prozračnosti i udobnosti. Tu su i certificirani, organski pamuk, viskoza i nezaobilazna veganska koža, materijal kojim dizajnerica već godinama stvara senzacionalne kreacije koje privlače pažnju. Kako bi smanjila tekstilni otpad i maksimalno iskoristila svaku tkaninu, dizajnerica koristi višak materijala koji ostaje nakon krojenja za izradu delikatnih cvjetnih amblema kojima ukrašavate svoje kreacije.

PROČITAJTE: Dizajnerica otkriva najtraženije haljine za party sezonu

Nova basic kolekcija fokus stavlja na vječne komade kojima gradite bazu svoje capsulne garderobe i stvarate odjevne kombinacije u kojima se uvijek osjećate sjajno. Pronađite svoje nove favorite u bogatoj kolekciji i uz malo mašte kreirajte outfite koje ćete voljeti dugi niz godina.

anamarija brkić

Kolekcija “She Loved” A’MARIE-a sada je dostupna za kupnju putem interneta na A’MARIE stranici te u dućanu u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

anamarija brkić anamarija brkić anamarija brkić anamarija brkić anamarija brkić

druge vijesti