Ovu suknju najčešće nosimo u ljeti, no Nika Turković smatra je savršenom za zimu – i u pravu je

Nika Turković osvaja ulice Italije u stylish outfitu.

15 veljače 2024

Ovu suknju najčešće nosimo u ljeti no Nika Turković smatra je savršenom za zimu - i u pravu je
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Poznato je da Nika Turković obožava svako toliko skoknuti do Italije, a ovih je dana posjetila Hrvatima omiljeni Trst. Šarmantni gradić koji je nekoć bio omiljena shopping destinacija šarmantna je lokacija za popiti kavu uz more i uživati u pogledu na prolaznike odjevene u elegantnom i karizmatičnom talijanskom stilu pa se svi vole malo dotjerati kad krenu put Trsta. Tako i Nika Turković koja je odabrala zanimljivu i vrlo atraktivnu kombinaciju. Suknja Nike Turković svakako je u fokusu atraktivne kombinacije u kojoj je prošetala slavnim trgom Piazza Unità d’Italia.

Bijela suknja Nike Turković odlična je ideja

Nika Turković na svom je Instagram profilu osvanula u elegantnom dnevnom outfitu u kojem je u fokusu maksi suknja bijele boje, uz koju pjevačica nosi crne čizme s potpeticom.

PROČITAJTE: Nika Turković za HELLO! – Od omiljenog parfema i transformacije problematične kože do treme koja je popustila tek u finalu

Bijela suknja Nike Turković odlično pristaje uz zelenu pletenu vestu koju je pjevačica odjenula uz zeleni kaput.

Na ulicama Trsta uistinu je izgledala poput chic Talijanke.

Ovu suknju najčešće nosimo u ljeti no Nika Turković smatra je savršenom za zimu - i u pravu je

Detalji koji stil znače

Odličan zeleno-bijeli outfit Nika Turković upotpunila je atraktivnim zlatnim naušnicama koje je istaknula na fotografijama te popularnim retro sunčanim naočalama uskih okvira.

Kad je make up look u pitanju, odabrala je minimalno našminkano lice uz prepoznatljivu mačkastu crtu na očima i sjajilo za usne boje šljive.

Ovu suknju najčešće nosimo u ljeti no Nika Turković smatra je savršenom za zimu - i u pravu je

druge vijesti