Paula Sikirić u Crnoj Gori najavila povratak haljine koja će biti hit ljeta

Godinama se nismo odvajali od traper suknji, a sada na red dolazi još jedan hit iz dvijetisućitih u obliku seksi traper haljine.

10 svibnja 2024

Pula Šik Paula Sikirić trendovi za ljeto 2024 hello magazine croatia hrvatska traper haljina Paula Sikirić INSTAGRAM: @PAULASIK
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ako ste ovih dana pretraživali nove proljetne kolekcije brendova visoke i high street mode, sigurno ste primijetili veliki povratak jedne haljine koja je dugo izbivala s modne scene, a koja će u nadolazećim mjesecima biti veliki hit. Traper haljina, pogotovo u senzualnom, uskom kroju do koljena, viđena je u mnogim proljetnim vizijama popularnih brendova, a na svojim Instagram profilima već su je predstavile neke strane i domeće influencerice. Paula Sikirić snimila je predivne fotke u Crnoj Gori, na kojima se u fokusu nalazi upravo mala traper haljina, a koje otkrivaju da je upravo to go-to komad na koji trebamo obratiti pažnju pri sljedećem odlasku u shopping.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik)

Traper haljina u izvedbi Paule Sikirić izgleda uistinu moćno

Hrvatska influencerica na fotografijama uz more pozira u predivnoj uskoj traper haljini koja donosi retro siluetu i naglašava figuru.

PROČITAJTE: Jelena Perić dobila je memo – Uz ovaj kontroverzni odjevni komad bit ćete modna zvijezda proljeća 2024.

Atraktivnu traper haljinu Paula Sikirić upotpunila je bijelom torbicom, koja je također ponovno u trendu te retro bob frizurom s raskošnim valovima, kakvu je nedavno na nekoliko premijera nosila i glumica Zendaya.

Pula Šik Paula Sikirić trendovi za ljeto 2024 hello magazine croatia hrvatska traper haljina Paula Sikirić

Traper haljina s košaricama i gumbićima krojena je u stilu četrdesetih, a bila je izuzetno popularna i ranih dvijetisućitih kada se it-djevojke nisu mogle zasititi komada o trapera, bilo da je riječ o topovima, suknjama ili haljinama, koje su se nosile čak i za crveni tepih.

Pula Šik Paula Sikirić trendovi za ljeto 2024 hello magazine croatia hrvatska traper haljina Paula Sikirić

Sjetite se samo Beyonce na početku samostalne karijere ili mlade J.Lo koja je tada u modu vratila uske traper kombinezone.

Traper haljina veliki je nadolazeći trend, a ako vam zatreba inspiracija za styling, samo zavirite na Instagram profil Paule Šik.

druge vijesti