“Goriš, bejbe”: Minein netipičan outfit privukao je veliku pažnju

Uvijek ženstvena i elegantna, Minea Končić i u prozirnoj modnoj kombinaciji izgleda poput dame.

03 travnja 2024

Minea outfit INSTAGRAM: @MINEA.OFFICIAL
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jeste li vidjeli Minein outfit s prozirnom tunikom i detaljima od perja? Čini se da je simpatična hrvatska pjevačica zagazila u svoju modno najodvažniju eru, ponajviše zahvaljujući Marku Grubniću koji se na novom projektu brine o njezinoj odjeći. Prozirna Mineina kombinacija itekako je iznenadila fanove voditeljice i pjevačice koju smo navikli viđati u elegantnim haljinama, no njezini su fanovi bez puno dvojbe zaključili da joj i ovakav look fantastično stoji.

“Goriš, bejbe”, napisala je uz ove fotografije na njezinom Instagram profilu Suzy Josipović, a drugi su se složili kako lijepa Minea u ovakvom izdanju izgleda bolje no ikad prije.

Minea outfit

Minein outfit s prozirnom tunikom iznenadio je gledatelje

Zgodna pjevačica prema prijedlogu Marka Grubnića na malim je ekranima, kao i na svojem Instagram profilu, osvanula u kombinaciji koju bi od nje rijetko tko očekivao.

PROČITAJTE: Minea zablistala u haljini koju je Paris Hilton nosila za druženje s Kim Kardashian

Uz crne tajice sa sjajnim premazom, Minea je odjenula prozirnu mrežastu tuniku sa zanimljivim ušicima na prednjem dijelu, pojastučenim ramenima i ljubičastim perjem na rukavima i na ovratniku.

Minea outfit

Ispod tunike, jasno se vidio crni grudnjak.

Minein outfit odlično pristaje uz podignutu frizuru

Outfit koji je iznenadio, ali i razveselio fanove simpatične voditeljice “glam team” doradio visokom frizurom koja Minei lijepo pristaje te make up lookom s naglašenim trepavicama i nježno ružičastim ružem na usnama.

Minea outfit

Točku na i ovom outfitu Minea je dala tamnom manikurom na bademasto oblikovanim noktima.

druge vijesti