Adriana Ćaleta Car odjenula je suknju inspiriranu stilom it-cura devedesetih, a sad takvu želimo i mi

Trendi cure devedesetih obožavale su suknje koje sve češće viđamo na fotografijama modnih influencerica.

09 travnja 2024

jLo maksi suknja hello magazine croatia maksi suknja INSTAGRAM: @ADRIANADURDEVIC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kada je o modi i utjecaju riječ, John F. Kennedy Jr. i njegova supruga Carolyn Bessette bili su ultimativni celebrity par devedesetih. Nasljednik slavnog američkog predsjednika i PR agentica modne kuće Calvin Klein smatrali su se samom kremom njujorškog društva, a njihov su modni stil kopirali muškarci i žene diljem svijeta. Tragično preminuli u nesreći, John i Carolyn zauvijek će ostati u sjećanju svojih bližnjih, a njihov se trag i dan danas može primijetiti u svijetu mode. Upravo su oni nosili trenirke uz šilterice i balonere te podjednako blistali u glamuroznim i dnevnim prigodama, nonšalantno spajajući cool vibre Velike Jabuke s bezvremenskim komadima koji se moraju naći u garderobi svakog člana visokog društva. Maksi suknja bila je jedan od prepoznatljivih komada iz ormara Carolyn Bessette, a takvu su suknju u razdoblju devedesetih u raznim prilikama nosile i brojne druge it-djevojke tog razdoblja – od Jennifer Lopez i Jennifer Aniston preko Mariah Carey pa sve do Salme Hayek.

jLo maksi suknja hello magazine croatia maksi suknja

jLo maksi suknja hello magazine croatia maksi suknja

Maksi suknja je komad s kojim nećete pogriješiti

Da je maksi suknja ponovno u trendu pokazuju fotografije s Instagram profila brojnih influencerica sa svih strana svijeta – od Francuske do Danske.

PROČITAJTE: Modni trendovi za 2024. – Pripremite se, stiže boja maslaca!

Maksi suknja užeg kroja, koja prekriva cipele, našla se i u ormaru poznate hrvatske modne influencerice i supruge nogometaša Adriane Ćaleta – Car, koja je odabrala prugasti model maksi suknje i odjenula je uz kratki bijeli top i crni remen.

 

Preko topa je prebacila oversized blejzer u boji crnog vina, koja se savršeno slaže s njezinim kožnatim tenisicama adidas Samba u novoj boji, koja je oduševila it-djevojke.

Da je maksi suknja ultimativni modni trend među fashionisticama, dokazuje i fotografija na kojoj Adriana pozira uz prijateljicu koja blista u sličnom outfitu.

jLo maksi suknja hello magazine croatia maksi suknja

druge vijesti