Ljupka Gojić Mikić ima tri super ideje što odjenuti za plažu

Bivša manekenka prava je inspiracija kada su u pitanju ljetni outfiti.

03 srpnja 2024

ljetni outfiti
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Stiglo je dugo očekivano ljeto, a s njim i vrijeme za nove ljetne outfite. Poznata hrvatska poduzetnica i bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić prava je inspiracija za sve koji traže modne kombinacije za ovu ljetnu sezonu. Uvijek elegantna, Ljupka je na svojim društvenim mrežama podijelila modne odabire za odlazak na plažu.

Ljupka Gojić Mikić odlučila je svoje djevojčice, koje ima sa suprugom Mihaelom Mikićem, povesti na odmor u Rovinj. Na svom Instagram profilu objavila je preslatke fotografije sebe i svojih djevojčica kako uživaju u čarima Istre. Iako na odmoru, poznata poduzetnica iskoristila je priliku da prikaže ljetne komade iz svog modnog brenda Jolie Petite.

Kada ide na plažu, bivša manekenka zna kakvi joj ljetni outfiti trebaju

Na prvoj slici možemo vidjeti Ljupku u narančastom kupaćem kostimu zanimljivog kroja. Iako bikini prati ovosezonske trendove, ono što posebno privlači poglede je pletena šarena torba za plažu, koju je Ljupka uparila s ljubičastim pareom s uzorkom nalik čipki. Ova kombinacija savršeno ističe njezin modni ukus i stila čini se da se mnogi slavni ovo ljeto odlučuju na ovu kombinaciju boja. Izlazimo li konačno iz ere neutralnih boja?

Curke su stvarno uživale u svom odmoru, a mi u Ljupkinim ljetnim outfitima

Osim simpatičnih šetnji prekrasnim Rovinjem, ludiranja po ulicama, finih večera i promatranja domaćih životinja, Ljupka je podijelila i fotografije završetka cijelog dana avantura. Na jednoj od njih, vidi se kako su se ona i njezina djevojčica nakon uzbudljivog dana bacile u kulinarske vode i odlučile pripremiti večeru. Ne samo da su mama i kći preslatke same po sebi, nego su i njihovi ljetni outfiti vrijedni pažnje.

ljetni outfiti

Već je svima poznato da su se uzorci ove godine vratili u modu, a toga su svjesne i Ljupka i njezine djevojčice. Na jednoj od story objava, Ljupka je podijelila fotografiju simpatične djevojčice u kupaćem kostimu s uzorkom jagoda, dok se mama odlučila za ljetni kimono sa zanimljivim uzorkom u zelenim i bijelim nijansama svog brenda Jolie Petite.

druge vijesti