HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Mihael i Ljupka Gojić Mikić dijele jednu od najljepših ljubavnih priča s naših prostora. Par, koji je pred oltar stupio 2006. godine, ovih dana slavi punih 24 godina svoje ljubavi, a u slavljeničkoj objavi na Instagramu otkrivaju kako ih sve te godine veselima i nasmijanima drži jednak smisao za humor.

Poznata hrvatska poduzetnica i manekenka koja je ostvarila zavidnu svjetsku karijeru, objavila je nekoliko fotografija na kojima u kvartu pozira sa suprugom Mihelom Mikićem, koji ima sličnu frizuru poput nje.

“Zašto se ona udala za njega?”…zato što ju, između ostalog, već 24 g nasmijava..Treba li više u ovom životu?”, napisala je Ljupka uz fotografije na kojima su ona i njezin suprug opušteni i vedri.

Mihael i Ljupka Gojić Mikić

Kada su se upoznali Mihael i Ljupka Gojić Mikić?

Oboje Zagrepčani, Mihael i Ljupka upoznali su se još dok su bili tinejdžeri no već je tada bilo jasno da će oboje postati velike zvijezde. Ljupka, koja se već u ranim tinejdžerskim danima istaknula kao perspektivna manekenka, tada je gradila svoju uspješnu karijeru u inozemstvu, a talentirani Mihael upravo je potpisivao ugovor za nogometni klub Kaiserslautern. 

Mihael i Ljupka Gojić Mikić

Par se vjenčao 2006. godine u klubu Golf&Country, a njihovo je vjenčanje uistinu bilo kao iz bajke.

Mihael i Ljupka Gojić Mikić: karijera u Japanu i uspješni poduzetnički pothvati

Kad je po prvi put ostala u drugom stanju, Ljupka Gojić Mikić odlučila je da će se povući iz svijeta manekenstva. Pokrenula je vlastiti modni brend, a kasnije i slastičarnicu Jolie Petite Patisserie koja se pokazala kao veliki hit, a koja je inspirirana životom bračnog para u Hiroshimi gdje su se preselili zbog nogometne karijere Mihaela Mikića.

Mihael i Ljupka Gojić Mikić danas imaju troje djece, djevojčice Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Danu.

Dvoje zaljubljenih “klinaca iz Zagreba” tako i danas žive svoj san, a u nekim intervjuima Ljupka Gojić Mikić izjavila je kako je najvažnije – poštovanje.

Mihael i Ljupka Gojić Mikić

druge vijesti