HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad su trendovi vjenčanja za 2024 u pitanju šuška se da mladence očekuje veliki preokret u odnosu na zemljane boje, retro torte, vjenčanice pročišćenog stila i eleganciju u svemu. Insajderi kažu da se na scenu vraćaju žarke boje, mini vjenčanice i disco kugle (da, disco kugle), a jedan od najzanimljivih trendova toliko je genijalan da smo se morali zapitati kako to da se mladenci i organizatori vjenčanja toga prije nisu dosjetili.

trendovi-vjencanja-za-2024

Riječ je o koktelima iznenađenja i drugim neočekivanim dodacima koji se u tajni drže do ponoći, a zatim serviraju kako bi oduševili goste. Slatki stol i promjena vjenčanice nakon što iz zvučnika odsvira: “Tek je 12 sati” padaju u zaborav, a na scenu stižu profinjeni kokteli koje je par sam odabrao kako bi iznenadili svoje goste.

trendovi-vjencanja-za-2024

Trendovi vjenčanja za 2024 donose misteriozne koktele

Tko ne voli malo misterije? Tajni jelovnici koktela u trendu su među parovima, otkrivaju strani organizatori vjenčanja za The Knot.

trendovi-vjencanja-za-2024

Mogućnosti za provedbu ovog trenda su beskrajne: možete odjednom otkriti stol pun koktela, zatražiti konobare da odjednom posluže predivne čaše s personaliziranim koktelima ili elegantno na stolove postaviti novi meni s izborom od nekoliko koktela.

PROČITAJTE: Vintage i jako fotogenične – Najpopularnije torte za vjenčanja jednoglasno su ove

Koktel ili kokteli trebali bi imati zanimljiv naziv koji ima veze s vama kao parom – od internih fora preko nadimaka za koje svi znaju pa sve do pjesama koje vas odlično opisuju.

trendovi-vjencanja-za-2024

Koje je još iznenađenje u trendu kad su trendovi vjenčanja za 2024 u pitanju?

Ako vam se ideja s koktelima baš ne sviđa ili mislite da će biti preskupa, nakon ponoći možete iznenaditi goste i nečim drugim.

trendovi-vjencanja-za-2024

Palačinke su uvijek dobra ideja, baš kao i topli krumpirići koje svi vole, a posebno su popularni hamburgeri i pizza.

Sladoledi su još jedna super ideja, a ako uspijete nabaviti ledene lizalice – koktele, o vašem će se vjenčanju sigurno još dugo pričati.

trendovi-vjencanja-za-2024

druge vijesti