Antonija Blaće prva je prošetala u ljetnim sandalama koje su hit ovog ljeta

Otkrivamo koje su ljetne sandale proglašene hitom ovog ljeta. Poznata televizijska voditeljica je prva u njima prošetala.

06 lipnja 2024

ljetne sandale
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Antonija Blaće, omiljena televizijska voditeljica i medijska osobnost, poznata je po svom jedinstvenom stilu ležerne elegancije. Dugogodišnja zvijezda malih ekrana, je kroz godine stekla status modne ikone zahvaljujući svojoj sposobnosti da spoji eleganciju i udobnost.

Svojim osmijehom i karizmom, Antonija redovito osvaja simpatije publike, a ovaj put je ponovno privukla pažnju svojim modnim odabirom.

ljetne sandale

Ovog ljeta, Antonija je prva prošetala u novim ljetnim sandalama koje su već proglašene hitom sezone. Riječ je o sandalama marke Ugg koje su osmišljene da kombiniraju udobnost i trendovski izgled. Sandale su izrađene od kvalitetnih materijala, s vojnički zelenim remenjem i crnim đonom koji osigurava stabilnost i dugotrajnost. Cijena sandala je 120 €.

ljetne sandale

Srebrne kopče savršeno se uklapaju u minimalistički dizajn sandala, čineći ih idealnim izborom za različite prilike – od casual dnevnih šetnji do večernjih izlazaka.

druge vijesti