Glamurozna metalik haljina dobro je čuvana tajna svjetske elite, ali njezinu moć poznaju i naše zvijezde

Beyonce, Kylie Minogue i Taylor Swift dobro znaju kako fantastično zlatna i srebrna boja izgledaju na sceni, a u tu su "tajnu" upućene i Severina i Maja Šuput.

16 travnja 2024

Glamurozna metalik haljina INSTAGRAM: @SEVERINA/@MAJASUPUT
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Bilo da je riječ o pojavljivanju na sceni ili crvenom tepihu, pjevačice diljem svijeta dobro znaju kakvu moć imaju outfiti u metalik bojama. Od slavnog Madonninog korzeta s potpisom Jeana Paula Gaultiera preko “onih” vrućih hlačica Kylie Minogue iz second hand shopa pa sve do Beyonce koja je gotovo cijelu turneju Renaissance provela odjevena u srebrne kostime. Scenska rasvjeta i metalik outfiti vole se javno, a to dobro znaju i zvijezde s naše estrade koje znaju kako raspametiti publiku glamurom i blještavilom.

Glamurozna metalik haljina

Glamurozne metalik haljine Severine i Maje Šuput zablistale na pozornicama diljem Hrvatske

Taylor Swift, Miley Cyrus i Jennifer Lopez samo su još neke od glazbenica koje su dobro upućene u moć srebrnih i zlatnih kostima, a svjetlucave haljine za svoje su nedavne koncerte odabrale i Severina i Maja Šuput.

PROČITAJTE: Beauty trendovi dvijetisućitih -Za retro izgled cura iz grupe Destiny’s Child ovaj proizvod je obavezan

Na spektakularnom koncertu u Zadru, gdje je još jednom očarala publiku svojim glasom, emocijama i pojavom, Severina je osvanula odjevena u glamuroznu mini haljinu izrađenu od metaliziranih pločica okruglog oblika.

Glamurozna metalik haljina

Ovu haljinu potpisuje slavna modna kuća Paco Rabanne, a nastala je u njihovoj suradnji s poznatim high street divom H&M.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Lijepa Severina uz ovu je haljinu odabrala metalik salonke u zlatnoj boji, i glamuroznu frizuru s raskošnim, raščešljanim valovima.

Svjetlucavo za nezaboravni efekt

Dok je Severina osvajala Zadar svojim izdanjem moderne Barbarelle, Maja Šuput nastupila je u zagrebačkoj Laubi u haljini koja je sve ostavila bez daha.

Glamurozna metalik haljina

Popularna pjevačica zabavljala je publiku odjevena u provokativnu “golu haljinu” s prozirnim ušicima na bokovima, koja s prednje i stražnje strane ima stotine našivenih srebrnih listića.

Glamurozna metalik haljina

Glamurozna metalik haljina Maje Šuput još je više zablistala uz srebrne sandale.

Glamurozna metalik haljina

 

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024