HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Baš poput Jennifer Lopez najveća regionalna zvijezda Severina izgleda fantastično u svakom trenutku, bez obzira na to je li riječ o outfitu, make up looku, štiklama za kojima uzdišu sve žene iz publike ili frizuri. Koliko je frizura Jennifer Lopez, koju je nosila na nastupu na Super Bowlu, bila fantastično izvedena govori činjenica da je čak i Vogue imao poseban prilog o njoj. Tako smo doznali da je njezin celebrity frizer Chris Appleton, koji brine i o kosi Kim Kardashian uspio osmisliti kako napraviti lepršavu frizuru koja će izdržati vatreni nastup, a sam Chris je čak i održao nekoliko seminara diljem svijeta gdje je otkrivao tajne upravo te čuvene frizure Jennifer Lopez. Severinina frizura na nedavno održanom koncert u Makedoniji nije bila ništa manje postojana, dapače bila je još raskošnija i ljepše dotjerana, zahvaljujući vještim rukama frizera Martina Posaveca.

Severinina frizura Jennifer Lopez

Severinina frizura Jennifer Lopez

Severinina frizura stiže uz jedan ključan detalj, baš poput one koju je nosila J.Lo

Na koncertu u Makedoniji Severina je oduševila brojnu publiku svojim najvećim hitovima uz koje se satima plesalo, pjevalo i plakalo, a njezina je pojava kao i uvijek bila – besprijekorna.

PROČITAJTE: Koncertom u Skoplju, Severina je još jednom dokazala zbog čega je najveća regionalna zvijezda

Severina je nastupila u očaravajućoj prozirnoj korzet-haljini boje pudera, koji je odjenula uz svjetlucave gaćice i pripadajuće srebrne sandale.

Severinina frizura Jennifer Lopez

Njezina čokoladno smeđa kosa bila je dotjerana u glamurozne valove koji su izdržali cijeli nastup, a baš poput Jennifer Lopez, Severinina frizura imala je razdjeljak po sredini, s bogato natapiranim šiškama u obliku slova M.

Severinina frizura Jennifer Lopez

Zanosna frizura za nastup bez stajanja

Premda je tijekom karijere promijenila više različitih boja kose i frizura, Severina je prepoznatljiva po raskošnoj smeđoj kosi, najčešće stiliziranoj u valove.

Severinina frizura Jennifer Lopez

Kako njezinom frizeru uspijeva napraviti raskošne valove koji i nakon nekoliko sati njezinog plesa na bini ostaju nepomični – ostaje enigma.

Ipak, nadamo se da ćemo jednog dana doznati “tajni recept”.

druge vijesti