HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Ako party sezonu namjeravate provesti uz toliko traženi stil Y2K, potrudite se iskopirati svaki bitan detalj, naravno u nešto profinjenijem obliku. Ove party sezone svi žele rekreirati look kakav su za vrijeme najveće slave nosile cure iz grupe Destiny’s Child, a mi vam savjetujemo da uz široke traperice niskog struka, asimetrični top, cik-cak peglu za kosu i svjetlucavo sjenilo nabavite i ultimativni kozmetički hit iz tog razdoblja, bez kojeg beauty trendovi dvijetisućitih ne mogu zaživjeti.

Beauty trendovi dvijetisućitih: Camila Mendes odličan je primjer

Zvijezda serije “Riverdale” Camila Mendes nedavno je na jednom eventu zablistala u fantastičnom looku koji su u svakom smislu inspirirali modni i beauty trendovi dvijetisućitih.

beauty trendovi dvijetisućitih

Haljina s odrezanim gornjim dijelom u obliku tube, široka ogrlica, blago isfenirana kosa, oči bez tuša i olovke za oči te sjajilo za usne savršena su replika stila dvijetisućitih no jedan je nekoć popularni proizvod podigao look Camile Mendes na novu razinu.

PROČITAJTE: Vratio se jednostavan make up trik kojim u dvije sekunde možete postići celebrity look

Riječ je o svjetlucavom losionu za tijelo koji se u dvijetisućitima obilato nanosio na ramena, dekolte i ključne kosti.

Elegantan sjaj, ali ne i šljokice

U dvijetisućitima bilo je moderno da djevojke u klubove izađu posute šljokicama no moderni svjetlucavi losioni za tijelo s iluminatorom koji se danas koristi puno su elegantniji način da pristupite ovom trendu.

beauty trendovi dvijetisućitih

Ako ne želite kupovati svjetlucavi losion, svoj omiljeni highlighter u tekućem obliku možete ukapati u losion za tijelo, a ako koristite highlighter u sticku, njime možete premazati ključne kosti, ramena i dekolte.

Samo ne zaboravite sve dobro izblendati.

druge vijesti