Cure iz grupe Feminnem poput Destiny’s Child, za svaki nastup imaju nove personalizirane kostime

Poput slavnih ženskih grupa iz razdoblja devedesetih i dvijetisućitih, i cure iz grupe Feminnem vole personalizirati svoj stil te na svakom nastupu zablistati u sličnim, a opet jako različitim haljinama.

15 svibnja 2024

haljine grupe Feminem INSTAGRAM: @NEDAPARMAC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sjećate se grupa Destiny’s Child, Atomic Kitten, TLC Pussycat Dolls? Djevojke iz ženskih grupa devedesetih i dvijetisućitih imale su dobro razrađenu modnu formulu koja je uključivala različite kostime izrađene od materijala iste boje ili teksture. Poput slavnih ženskih grupa iz tih razdoblja, i cure iz grupe Feminnem vole personalizirati svoj stil te na svakom nastupu zablistati u sličnim, a opet jako različitim haljinama. Nove haljine grupe Feminnem, namijenjene proljetnim nastupima dolaze uz posebnu dozu blještavila, zahvaljujući svjetlucavom materijalu.

haljine grupe Feminem

Nove haljine grupe Feminnem stižu u proljetnim bojama

U novim haljinama djevojke iz grupe Feminnem zablistale su na izboru za Kraljicu Zagreba, a svaka je odabrala model i boju koja joj najbolje pristaje.

PROČITAJTE: Seks i grad horoskop – Otkrivamo u kojem su znaku zodijaka rođeni likovi iz kultne serije

Neda Parmać odabrala je ljubičastu boju i zanimljiv asimetričan kroj s volanima.

Pamela Ramljak zablistala je u tirkizno plavoj haljini s dugim rukavima volanom na boku.

Nika Antolos odlučila se za tamnozelenu boju, nabrani prednji dio i zanimljiv spoj mini suknje i dugačkog dijela sa stražnje strane.

haljine grupe Feminem

Svjetlucave haljine grupe Feminnem potpisuje Katarina Mamić, a cure u njima izgledaju zaista odlično.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FEMINNEM (@feminnem_official)

Svjetlucavi materijali hit su sezone

Dok se šljokice i svjetlucavi materijali tradicionalno nose u vrijeme božićnih i novogodišnjih partyja, ove godine situacija je nešto drugačija.

Na valovima trendova iz serije Seks i grad, koju ponovno gledamo na Netflixu, u modu su se vratile šljokice za proljeće pa svakako obratite pažnju na taj trend.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024