Crvena haljina Franke Batelić: Očarani smo haljinom sirena kroja u kojoj je proslavila bitan rođendan

Poznata pjevačica za slavlje je odjenula predivnu crvenu haljinu sirena kroja.

29 travnja 2024

Crvena haljina Franka Batelić hello magazine croatia hrvatska crvena haljina Franke Batelić INSTAGRAM: @FRANKAOFFICIAL_
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata hrvatska pjevačica i poduzetnica proslavila je prvi rođendan svog beauty brenda uz glamuroznu objavu na Instagram profilu. U objavi možemo vidjeti slavljenicu kako pozira s balonom u obliku broja jedan, smije se i časti čokoladnom tortom. Uz upečatljiv crveni ruž i valovitu frizuru, u oči upada očaravajuća toaleta u vatrenoj boji. Slavljenička crvena haljina Franke Batelić ostavlja bez daha, a poznatoj brineti stoji kao salivena.

Crvena haljina Franka Batelić hello magazine croatia hrvatska crvena haljina Franke Batelić

Crvena haljina Franke Batelić kao stvorena je za slavlje

“Prvi se pamte!”, napisala je Franka Batelić uz video objavu te dodala: “Danas je službeno naš prvi rođendan! Presretni smo što nam već 365 dana pružate podršku, kupujete i vjerujete u naše proizvode, volite ih, koristite i preporučujete. Zahvaljujući vama, naša #habulous zajednica raste i cvjeta. Hvala što ste dio ove predivne avanture”.

PROČITAJTE: Morate poslušati kako Franka Batelić izvodi veliki hit Taylor Swift

Franka Batelić zadovoljna je uspjehom svog brenda koji je pokrenula prije godinu dana, a za slavlje je odlučila odjenuti toaletu dostojnu crvenog tepiha.

Crvena haljina Franke Batelić kao stvorena je za svečane prigode poput ove, kao i za isticanje osobe koja ima glavnu ulogu u određenoj priči.

Predivna crvena haljina Franke Batelić vraća sirena kroj na scenu

U svojoj slavljeničkoj objavi Franka Batelić zablistala je odjevena u satensku haljinu sa spuštenim ramenima i zanimljivim gornjim dijelom, koja prati siluetu tijela i širi se u sirena kroj.

Ovakav kroj poznat je u svijetu vjenčanica, ali i na glamuroznim holivudskim dodjelama.

druge vijesti