HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Travis Kelce dolazi na male ekrane. Igrač američkog nogometa i dečko Taylor Swift pridružuje se kao glumac nadolazećoj seriji Grotesquerie iza koje stoji Ryan Murphy, producent autor uspješnica kao što su American Horror Story, 9-1-1 franšiza i Pose.

U utorak, 7. svibnja, glumica Niecy Nash-Betts objavila je na Instagramu video sa seta.

Hej ljudi, pogodite s kim radim na Grotesquerie?”, upitala je 54-godišnja glumica prije nego što je otkrila da je s njom Kelce.

Dolazak na novi teritorij s Niecy!” rekao je Travis.

Da je po novome Travis Kelce glumac otkrila je njegova nova kolegica

Mi smo na licu mjesta!” dodala je Niecy-Betts.

Njezin naslov za video je glasio: “Ovo se događa kada se POBJEDNICI povežu!! @killatrav Dobrodošli u Grotesquerie.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Niecy Nash (@niecynash1)

Opis „pobjednici“ odnosi se na činjenicu da je Niecy Nash-Betts ove godine uzela Emmy za ulogu u još jednoj seriji Ryana Murphyja, Dahmer – Monster i naravno na to da je Travis sa svojim Kansas City Chiefsima osvojio Super Bowl, najveće natjecanje u američkom nogometu.

Travis Kelce glumac planira postati jer mu uskoro završava sportska karijera

Kelce, u zadnje vrijeme popularan zbog veze s Taylor Swift, je kasnije podijelio video kao svoj Instagram Story. “Zakoračite u novi svijet s jednom od legendi“, napisao je označivši Nash-Betts.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Prime Video (@primevideo)

Čini se kao da se Travis, kojemu su 34 godine i polako se sprema za život nakon profesionalne sportske karijere, odlučio na ulazak u industriju zabave. Nedavno je producirao film My Dear Friend Zoe i vodit će nadolazeći game show na Amazon Primeu Are You Smarter Than a Celebrity? (Jesi li pametniji od celebritija?). Prošle je godine bio gost-voditelj slavnog skeč showa Saturday Night Live.

druge vijesti