HELLO
HELLO! #HelloItsMe

I vi ste veliki fan serijala o britanskoj kraljevskoj obitelji? Seriju “The Crown” mnogi smatraju jednom od najkvalitetnije napravljenih serija u posljednjih desetak godina, a premda sve scene nisu bile povijesno točne, mnogi su se složili da je odlično prikazala samu srž života na britanskom dvoru. Otkako se prikazala posljednja sezona, fanove zanima hoće li uskoro na Netflixu osvanuti i nastavak serije “The Crown”, a ako je vjerovati šuškanjima – u povojima su zaista nove epizode koje nas vode u jedno drugo razdoblje!

Svojevrsni nastavak serije “The Crown” donosi priču o kralju preljubniku

Ako je vjerovati izvorima, Netflix priprema novu seriju u kojoj će u foksu biti jedan neočekivan lik iz britanske kraljevske obitelji.

PROČITAJTE: Kako je posljednja scena Krune predvidjela probleme s kojima se suočava kraljevska obitelj?

Nastavak serije “The Crown”, kako je za sada zovu fanovi, vraća nas u 19. stoljeće i zgode vezane uz tadašnjeg vladara.

Riječ je o kralju Edwardu VII. koji je živio u razdoblju od 1841. do 1910., a koji je bio najstariji sin kraljice Viktorije i princa Alberta te pradjed kraljice Elizabete II.

nastavak serije The Crown

Kralj Edward VIIPROFIMEDIA

Eduard VII. bio je kralj Ujedinjenog Kraljevstva i britanskih prekomorskih dominiona te car Indije od majčine smrti do svoje smrti. Bio je prvi britanski monarh iz dinastije Sasko-Koburške i Gothske, koja je ubrzo nakon njegove smrti preimenovana u dinastiju Windsor.

Ilegalno kartanje i više od 50 ljubavnica

Kralj Edward VII. bio je omiljen od strane naroda no imao je problema i nesuglasica sa svojom majkom zbog zavodničkog karaktera i statusa playboya, piše britanski HELLO!

nastavak serije The Crown

Kralj Edward VII na vjenčanju za kraljicu Alexandu 1863. godinePROFIMEDIA

Priča se da je imao čak 55 afera sa drugim ženama dok je bio u braku s kraljicom Alexandrom, a nisu mu nepoznate bile ni ilegalne igre kartama.

Zvuči kao savršena podloga za uzbudljivu kraljevsku TV dramu!

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024