HELLO
Stipe Vukšić

Čini se da će se Joker u izvedbi Joaquina Phoenixa ove godine naći s divljim parnjakom – Harley Quinn u izvedbi Lady Gage. Ovoga tjedna, neposredno prije prvog trailera koji izlazi 9. travnja, dobili smo uvid u prvi poster. Na njemu se vidi da je slogan filma “Svijet je pozornica“, a sadrži prizor Jokera – koji u ruci ima cigaretu – i Harley kako plešu pod jakim svjetlom koje kao da dopire kroz zatvorski prozor s rešetkama.

Joker 2 imat će scene pjevanja i plesanja

Redatelj Todd Phillips vratio se kako bi režirao nastavak svog hita nagrađenog Oscarom za najboljeg glumca, koji prikazuje Jokera u vezi s Harley Quinn. Film navodno sadrži glazbene elemente, jer su Phoenix i Gaga početkom 2023. primijećeni kako snimaju scene na otvorenom koje su uključivale pjevanje i plesanje.

joker 2

Prema slikama sa seta, izgleda da u filmu ima plesa i pjevanja.FOTO: PROFIMEDIA

U veljači je Phillips podijelio niz slika glavnog para, uključujući njihovu sliku kako plešu na krovu Gotham Cityja, s fantastičnim nebom – zajedno sa zgradama nalik igračkama i mjesecom kao iz crtića – koje ih uokviruje odostraga.

Godine 2023. snimatelj Lawrence Sher rekao je da se Lady Gaga isprva nije povezala s njim na setu, iako je kasnije saznao da je to bilo zbog njezine predanosti „metodi“ glume.

Joker 2 imat će težak zadatak nadmašiti prethodnika

Pomoćnik redatelja je u jednom trenutku rekao, ‘Oh, znaš, Stef bi voljela da si je nazvao Lee na setu’, a ja sam rekao, ‘Oh, 100 posto’, i… sljedeće što sam rekao bilo je nešto ‘Lee’, i kao da se sve promijenilo“, rekao je za podcast The Trenches . “Od tog trenutka nadalje kao da se cijela naša veza promijenila. Rekao sam, u redu, cool, to je sve što trebam znati. To je sve promijenilo. Zatim smo snimili ostatak filma, i to je bilo mnogo više veze. ”

joker 2

Film se nastavlja na radnju prvoga Jokera, koji je zaradio više od milijardu dolara na kino blagajnama, uz nominaciju za najbolji film na dodjeli Oscara na istoj ceremoniji na kojoj je Joaquin Phoenix osvojio najboljeg glumca za svoju glavnu ulogu.

Joker: Folie à Deux u kina dolazi 4. listopada.

druge vijesti