HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Zahvaljujući seriji Succession danas je obožavaju i publika i kritika, što dokazuju i brojni prestižni kipići koje je osvojila zahvaljujući svom glumačkom talentu. Ipak, Sarah Snook u jednom je intervjuu otkrila kako joj zbog izgleda koji nije “tipično holivudski” nije bilo lako u karijeri te da je tijekom godina doživjela brojna maltretiranja i čula riječi koje uistinu pogađaju.

Tijekom intervjua za The Times U.K., zvijezda TV hita Succession prisjetila se kako su je na jednom snimanju ponižavali, govorili  joj da je “nitko” te je korili ako bi pojela kolač poput drugih kolega.

Sarah Snook Suseccion serija fat shaming hello magazine croatia Sarah Snook

Sarah Snook svašta je doživjela na putu do slave

Iako nije rekla o kojem je filmu riječ, Sarah Snook prisjetila se kako su joj prije i za vrijeme tog snimanja govorili da bi trebala izgledati puno komercijalnije.

“Zapravo te ne želimo jer si nitko i ništa, ali redatelj i scenarist misle da si dobra za tu ulogu”, rekao joj je direktor kastinga nakon što je dobila jednu ulogu. “Dakle, ono što ćemo učiniti je promijeniti sve na tebi kako bi izgledala komercijalnije – izbijelit ćemo ti zube, potamniti kosu, dat ćemo ti osobnog trenera kako bi mogla smršavjeti i izgledati kako treba.”

PROČITAJTE: Ljubavne priče poznatih koje su započele na setu

“Da bih uspjela, trebala sam biti sve što nisam”, komentirala je Sarah Snook.

Nakon prvotnih poniženja, omalovažavanje se nastavilo i na setu, na kojem joj je redatelj dobacivao ako bi pojela komadić čokoladne torte.

Sarah Snook Suseccion serija fat shaming hello magazine croatia Sarah Snook

Glumica tvrdi da ju je producent prekorio jer je pojela tortu pred glumcima i ekipom, prije nego što je kostimograf intervenirao i ohrabrio je da nastavi jesti.

“Umirala sam iznutra”, prisjetila se glumica koja se danas može samo nasmijati na takve komentare.

druge vijesti