HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Koliko dobro poznajete Jennifer Lopez? Znate da dolazi iz Bronxa, koliko je puta stala pred oltar i da je karijeru počela kao plesačica, no poprilično smo sigurni da još niste znali da je išla u privatnu školu ili što je tajna strast njezine mame. Donosimo zanimljive činjenice o Jennifer Lopez koje će iznenaditi i najveće obožavatelje zgodne pjevačice.

I ne, nije riječ o poslu prateće plesačice za Janet Jackson ni o vezi s P. Diddyjem koju je prekinula nakon što je on za vrijeme jednog njihovog izlaska završio u zatvoru.

zanimljive činjenice o Jennifer Lopez

Zanimljive činjenice o Jennifer Lopez koje još niste čuli

Jenny iz kvarta je išla u privatnu školu

Želite li znati malu tajnu Jenniferina djetinjstva? Ova sočna trivija mogla bi vas iznenaditi! Iako je iz Bronxa, J. Lo je zapravo dobila privatno obrazovanje i išla u srednju školu za djevojke. Dakle, iako je vidjela kako život može biti težak, bila je prilično zaštićena kao dijete.

Bila je beskućnica godinu dana

Iako je stekla tako sjajno obrazovanje, Jennifer Lopez nije htjela nastaviti što se tiče koledža. U dobi od 18 godina, djevojka snažnog duha odlučila je da joj je ples strast te je otputovala u New York kako bi ostvarila svoje snove.

PROČITAJTE: Kako postiže takav sjaj na crvenom tepihu? Jennifer Lopez vjerna je pristupačnom puderu poznatog brenda

Ova ju je odluka ostavila bez doma nakon velike svađe s mamom, a J. Lo je spavala u svom plesnom studiju nekoliko mjeseci.

zanimljive činjenice o Jennifer Lopez

J. Lo je bila prva latino glumica koja je zaradila više od milijun dolara

Jennifer Lopez osigurala si je velik prihod zahvaljujući prvoj glavnoj ulozi latino zvijezde Selene, postavši prva latino glumica koja je dobila tako visoku plaću. Ona je tako dobro glumila pokojnu pjevačicu da je čak dobila nominaciju za Zlatni globus – što je označilo početak vrlo uspješne glumačke karijere.

Njezina mama voli kockati, i poprilično je uspješna u tome

Kad su zanimljive činjenice o Jennifer Lopez u pitanju, ovo sigurno niste znali. Majka J. Lo, Guadalupe Lopez, bila je poznata kao kockarica. Iako ne znamo koliko je daleko išla njezina ovisnost, znamo da je jednom osvojila 2,4 milijuna dolara na automatu u Borgata hotelu i kasinu u Atlantic Cityju od oklade od 3 dolara. Ali tko zna koliko je izgubila prije, a koliko od tada…

Jennifer je dobila milijune za objavu prvih fotografija njezinih blizanaca

Evo jedne zanimljive činjenice o J. Lo! Godine 2008. Jennifer je plaćena nevjerojatnih 6 milijuna dolara za časopis People kako bi dobila prve ekskluzivne fotografije svojih blizanaca Maxa i Emme. Intimne fotografije snimljene su u kući J. Lo i Marca i dale su uvid u njihove živote nakon što su postali roditelji.

druge vijesti