HELLO
Domagoj Kukec

Kim Cattrall očarala je gledatelje svojim dugo iščekivanim povratkom u spin-off serije “Sex and the City” pod nazivom “And Just Like That”. Sada je otkriven njezin iznenađujući honorar.

Kim Cattrall tumači lik Samanthe Jones, a ona je uglavnom bila odsutna u seriji osim nezaboravnog nastupa od 71 sekunde u finalu druge sezone.

@giletslays Woah! That’s a iconic paycheck! #andjustlikethat #samanthajones #kimcattral #satctiktok #gossip #greenscreen #fyp @Anthony Gilét ♬ Sex and the City (Main Theme) – TV Sounds Unlimited

Povratak Kim Cattrall u hit seriju

Obožavatelji su napokon dobili svoju dozu Samanthe Jones, a čini se da je ona odlično plaćena za taj kratki povratak. Daily Mail izvještava da je zvijezda plaćena ogromnih 1 milijun američkih dolara za svoje kratko pojavljivanje.

povratak Kim Cattrall

Izgovorila je samo nekoliko rečenica i Daily Mail je raščlanio iznos koji je dobila po sekundi emitiranja. Rezultat je impresivnih 28.023 dolara. Otkriće velikog honorara došlo je nakon što je insajder blizak seriji rekao Page Six ranije ove godine: “Dobila je hrpu novca. To samo pokazuje snagu Kim.”

“Još uvijek je trebaju u seriji. Iako bi ovo moglo navesti obožavatelje da pomisle da će se vratiti u sljedećoj sezoni, ona to neće učiniti. Loše su je tretirali. Drago mi je da može biti junak… Siguran sam da je trebalo mnogo uvjeravanja da se taj kratki nastup ostvari”, zaključio je insajder.

Povratak Kim Cattrall uz stroge uvjete

Kim Cattrall nije pozvana da se vrati, niti je željela glumiti u prvoj ili drugoj sezoni spin-offa. Međutim, nakon zahtjeva obožavatelja, producenti HBO-a su zamolili 67-godišnjakinju da se još jednom uključi u seriju, i pristala je pod strogim uvjetima.

povratak Kim Cattrall

Prema insajderima, jedan od zahtjeva koje je postavila glumica bio je da neće snimati s bivšim kolegicama Sarah Jessicom Parker, Cynthijom Nixon i Kristin Davis.

Također je navodno odbila vidjeti izvršnog producenta koji je blisko povezan sa Sarom Jessicom Parker. Insajder je rekao: “Kim je postavila dva uvjeta – prvo, da neće glumiti s ostalim djevojkama, i drugo, da ne želi vidjeti Michaela Patricka Kinga.”