HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mladi hrvatski glumac Marko Petrić, kojeg ovih dana gledamo u seriji “San snova” i plesačica Tina Walme, koja je hrvatsku publiku osvojila u showu “Ples sa zvijezdama”, sudbonosno ‘da’ izgovorili su prije točno mjesec dana, a tim su povodom objavili fotografije koje javnost još nije imala prilike vidjeti. Na novim fotkama druga vjenčanica Tine Walme još jednom dolazi do izražaja.

Vjenčanica Tine Walme prava je inspiracija za buduće mladenke

Na fotografijama koje možemo vidjeti na Instagram profilu Tine Walme, nižu se dirljivi prizori s vjenčanja koje je bilo puno veselja, plesa i emocija.

Marko Petrić na vjenčanju za djevojku svojih snova izgledao je markantno u crnim hlačama, bijeloj košulji, bijelom smokingu i crnoj leptir kravati, a kao poseban detalj odabrao je satenski pojas, koji je pridonio holivudskom looku atraktivnog mladog para.

Vjenčanica Tine Walme

Tina Walme nosila je dvije predivne vjenčanice, jednu na izmjeni zavjeta u vijećnici i drugu na svadbenoj svečanosti.

Dok je i prva vjenčanica, sa zanimljivim faldama i igrom dugačke i kratke suknje privukla brojne komplimente, mnoge buduće mladenke koje obožavaju elegantan i pročišćen stil oduševila je druga vjenčanica Tine Walme.

Vjenčanica Tine Walme

Riječ je o glamuroznoj dugačkoj vjenčanici koja prati liniju tijela, a koja ima visoki prorez i srcoliki otvor, uz nekoliko jednostavnih nabora. Profinjeno i chic!

Marko i Tina u vezi su od 2020.

Plesačica i glumac zaljubili su se 2020. godine, a šuškanja o vezi potvrdili su kad su se zajedno pojavili na jednom crvenom tepihu na kojem je Tina blistala u svjetlucavoj ružičastoj haljini, a Marko izgledao zgodno u crnom odijelu i crnoj košulji.

Vjenčanica Tine Walme

Da su se zaručili doznali smo putem profila lijepe plesačice, a fotografije s vjenčanja koje se dogodilo 3. 9. 2023. godine i danas je tema razgovora u svijetu vjenčanja.

Vjenčanica Tine Walme

druge vijesti