HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznati hrvatski gastro bloger i hedonist, Domagoj Jakopović Ribafish, nedavno je otkrio svoje novo omiljeno utočište u srcu Siene u Toskani. Na svom Instagram profilu podijelio je fotografiju ispred Osterije Cice, uz komentar: Ribafishevo omiljeno mjesto za odmor i utjehu u centru Siene, Toscana…

Možda je Ribafish ušao u Osteriju Cice s namjerom da kuša autentičnu toskansku kuhinju. Nakon prvog zalogaja pappardella s divljači, moguće da je uzviknuo: “Ovo je bolje od mamine kuhinje!” A možda je i pokušao nagovoriti osoblje da ga usvoje kao stalnog degustatora.

Naravno, nije prošlo nezamijećeno da je ime restorana izazvalo osmijeh na Ribafishevu licu. Osteria Cice? Dobre cice i još bolja hrana!

Osteria Cice, smještena u povijesnom centru Siene, poznata je po tradicionalnim jelima i ugodnoj atmosferi. Nakon Ribafishevog posjeta, vlasnici bi trebali razmisliti o uvođenju posebnog “Ribafish menija” koji bi uključivao njegove omiljene delicije.

PROČITAJTE: Ova slana štrudla s vrganjima Kasandre Draganić osvojila je Ribafisha prije 6 godina

Nadamo se da će Ribafish nastaviti dijeliti svoje gastronomske avanture i otkrivati skrivena kulinarska blaga diljem svijeta.


druge vijesti

biljke za božić

Genijalni blagdanski pokloni koji rastu, traju i pričaju priču: Upoznajte čarobne kokedame brenda Hangin’ garden

Postoji nešto gotovo meditativno u darivanju biljke – osobito one koja je u isto vrijeme i skulptura, i dizajnerski predmet, i živi podsjetnik na pažnju koju ste nekome posvetili. Upravo zato posljednjih godina sve više kreativnih duša otkriva ljepotu kokedama, delikatnih zelenih kugli omotanih mahovinom koje izgledaju kao da lebde između prirode i umjetnosti.

Design

05 prosinca 2025