HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznati hrvatski gastro bloger i hedonist, Domagoj Jakopović Ribafish, nedavno je otkrio svoje novo omiljeno utočište u srcu Siene u Toskani. Na svom Instagram profilu podijelio je fotografiju ispred Osterije Cice, uz komentar: Ribafishevo omiljeno mjesto za odmor i utjehu u centru Siene, Toscana…

Možda je Ribafish ušao u Osteriju Cice s namjerom da kuša autentičnu toskansku kuhinju. Nakon prvog zalogaja pappardella s divljači, moguće da je uzviknuo: “Ovo je bolje od mamine kuhinje!” A možda je i pokušao nagovoriti osoblje da ga usvoje kao stalnog degustatora.

Naravno, nije prošlo nezamijećeno da je ime restorana izazvalo osmijeh na Ribafishevu licu. Osteria Cice? Dobre cice i još bolja hrana!

Osteria Cice, smještena u povijesnom centru Siene, poznata je po tradicionalnim jelima i ugodnoj atmosferi. Nakon Ribafishevog posjeta, vlasnici bi trebali razmisliti o uvođenju posebnog “Ribafish menija” koji bi uključivao njegove omiljene delicije.

PROČITAJTE: Ova slana štrudla s vrganjima Kasandre Draganić osvojila je Ribafisha prije 6 godina

Nadamo se da će Ribafish nastaviti dijeliti svoje gastronomske avanture i otkrivati skrivena kulinarska blaga diljem svijeta.

druge vijesti

grupa lelek

Ekskluzivno: Kako je nastala pjesma “The Soul of My Soul” i što publika može očekivati?

Glazba koja dolazi iz srca ima moć prodrijeti u najskrivenije kutke duše, a upravo takva je i pjesma The Soul of My Soul. Nastala iz dubokih emocija, ona nosi priču o gubitku, boli i unutarnjoj snazi, ali istovremeno pruža nadu i povezuje ljude kroz univerzalni jezik melodije. Autori Filip Lacković i Tomislav Roso nisu stvarali običnu skladbu – njihova misija bila je stvoriti umjetničko djelo koje može zasjati na velikoj pozornici poput Eurosonga. Svaka nota pažljivo je osmišljena, svaka riječ brižljivo birana kako bi prenijela emocije koje nadilaze granice jezika i kultura.

Celebrity News

23 veljače 2025