HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Šest dana nakon tragične smrti, održan je ispraćaj Matthewa Perryja. Prijatelji i obitelj Matthewa Perryja okupili su se u petak poslijepodne u Memorijalnom parku Forest Lawn u četvrti Hollywood Hills u Los Angelesu na pogrebnoj službi u čast preminulom glumcu.

Njegov otac, John Bennett Perry, i očuh, Keith Morrison, snimljeni su kako dolaze na mjesto ispraćaja, a viđeni su i zaštitari Jennifer Aniston koji su dopratili kolegicu Matthewa Perryja iz serije Prijatelji koja ih je i proslavila.

ispraćaj Matthewa Perryja

Ispraćaj Matthewa Perryja: Prijatelji se oprostili s ‘Chandlerom’

Fotografije koje je Page Six ekskluzivno snimio iz zraka pokazale su kako su uz Jennifer Aniston i drugi kolege slavnog glumca iz serije Prijatelji došli odati počast glumcu koji je prerano napustio svijet.

PROČITAJTE: Zašto je posljednja rečenica Matthewa Perryja u Prijateljima bila toliko važna za njega?

Courteney Cox, David Schwimmer i Lisa Kudrow viđeni su kako polako i u tišini koračaju uz Jennifer Aniston prema mjestu na kojem je održan ispraćaj Matthewa Perryja. Nakon toga snimljeni su kako tiho razgovaraju.

ispraćaj Matthewa Perryja

Groblje na kojem je pokopan Matthew Perry vječno je počivalište mnogih slavnih osoba, uključujući Michaela Jacksona, Elizabeth Taylor, Carrie Fisher i Paula Walkera.

Zanimljivo je i da se Memorijalni park Hollywood Hills nalazi nasuprot studija Warner Bros., gdje je snimljena kultna serija Prijatelji u kojoj je Matthew Perry briljirao ulogom Chandlera Binga.

Ispraćaj Matthewa Perryja nakon preranog odlaska

Matthew Perry preminuo je u svom domu u Pacific Palisadesu u Los Angelesu gdje je doživio srčani udar i utopio se u jacuzziju, izvijestio je NBC News.

Matthew Perry ulogu Chandlera Binga počeo je igrati s 24 godine i brzo doživio svjetsku slavu, no oni koji ga poznaju kažu kako nikad nije bio uistinu sretan.

Već za vrijeme prvih sezona postao je ovisan o alkoholu i lijekovima protiv bolova, a njegove oscilacije u težini iz sezone u sezonu oslikavale su njegovu privatnu borbu i odlaske na liječenja.

Na žalost, do samog kraja života talentirani glumac nije uspio pobijediti svoje demone.

Imao je samo 54. godine kad je preminuo.

ispraćaj Matthewa Perryja