HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Matthew Perry (54) pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu. Izvori iz policije rekli su da je glumac pronađen u subotu nakon što su hitne službe pozvane na mjesto događaja oko 16 sati zbog srčanog zastoja.

Prema pisanju medija, Perry je pronađen u jacuzziju u kući, ali na mjestu događaja nije pronađena droga – i nije bilo naznaka nasilne smrti. Iako još nema službene potvrde, razlog smrti je utapanje.

PROČITAJTE: Najkultniji trenuci Matthew Perryja u ulozi Chandler Binga u seriji “Prijatelji”

Navodno je igrao dvosatnu partiju Pickleballa (igra slična tenisu) prije smrti, nakon čega je poslao svog pomoćnika da obavi neke zadatke. Kad se asistent vratio na mjesto događaja, zatekao je Perryja koji nije reagirao, pa je nazvao 911.

Perry se proslavio ulogom ‘Chandlera Binga’ u kultnoj seriji Prijatelji iz 90-ih, koja se prikazivala 10 sezona, a otvoreno je govorio o svojoj borbi o ovisnosti o drogama i alkoholu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Posljednja fotografija na društvenim mrežama

Glumac je bio poprilično aktivan na Instagramu i često je dijelio trenutke svog života na toj društvenoj mreži. Posljednju fotografiju objavio je prije nepunih tjedan dana, a na njoj se može vidjeti u gore spomenutom jacuzziju s pogledom na Los Angeles.

PROČITAJTE: Svjetska glumačka elita oprašta se od Matthew Perryja

Posljednja fotografija koja je obišla medije odnosi se na Perryja i njegovog oca. Fotografija je napravljena u glumčevu domu, objavljena je sredinom listopada, a mnogi su komentirali da glumac izgleda značajno bolje u posljednje vrijeme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)