HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Teri Hatcher je izbačena iz popularne celebrity aplikacije za upoznavanje Hinge jer je njezin profil proglašen – lažnim.

Glumica je to otkrila tijekom pojavljivanja u kulinarskoj emisiji Getting Grilled with Curtis Stone nakon što ju je slavni kuhar pitao o ljubavnom životu.

Isprobala sam ih sve, a probala sam i ovu najnoviju. Probala sam Hinge“, rekla je dok se žalila da “ne upoznaje ljude“.

Teri Hatcher probala je celebrity aplikaciju za dejtanje – nisu joj vjerovali da joj treba

Znaš, mislila sam, reći ću svemiru da sam otvorena i ranjiva, i da se izlažem tamo. To je ono što sam mislila da će biti moja gesta pridruživanja toj aplikaciji Hinge. A onda su me šutnuli, izbacili“, nastavila je Teri Hatcher.

„Kako to misliš izbacili su te?” upitao je kuhar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teri Hatcher (@officialterihatcher)

Pa, mislili su da se pretvaram da sam Teri Hatcher“, objasnila je.

Oni su se ispričali, ali ja sam to već preboljela“, nastavila je zvijezda Kućanica. “Definitivno sam završila s aplikacijama za spojeve i osjećam da ako postoji neki način da odem nekamo i upoznam nekoga, to mora biti ono što će biti, ali iskreno, sretna sam. Imam stvarno ispunjen život. Imam prekrasne prijatelje. Dobro je. Ne treba mi muškarac. Imam mačku.”

Teri Hatcher odlučila je živjeti punim plućima

Dok je u prosincu slavila svoj 59. rođendan, Lois Lane iz serije Lois & Clarke: The New Adventures of Superman izjavila je da će slijediti “prilično dobar savjetJane Fonde o tzv. namjernom životu.

Podijelila je videoisječak Fonde kada je danas 86-godišnja glumica napunila 59.

teri hatcher

Teri je odlučila da će u ostatku života više uživati.FOTO: Getty

U 59. godini odlučila sam da moram shvatiti gdje sam bila kako bih znala kamo želim ići u ostatku života“, rekla je Fonda, ističući da je “počela biti vrlo svjesna” toga kako živi svoj život.

Znate, to je svjesno življenje. Želim ozdraviti”, nastavila je. “Želim biti bolja osoba. Želim znati da volim sama sebe. Želim samo stvari koje želim obaviti kako ne bih žalila, i to je dovelo do toga da sam prilično sretna 86-godišnjakinja.”