HELLO
Domagoj Kukec

Felicity Huffman prvi put otvoreno govori o svojoj umiješanosti u skandal s upisom na fakultet.

Još 2019. godine, 60-godišnja glumica iz serije “Desperate Housewives” provela je 11 dana u zatvoru jer je platila 15 000 dolara osuđenom organizatoru skandala, Ricku Singeru, kako bi u tajnosti ispravio rezultate SAT ispita njezine kćeri Sophie.

Također je platila kaznu od 30 000 dolara, obavila 250 sati volonterskog rada i bila pod nadzorom godinu dana. Felicity Huffman je završila svoju kaznu u listopadu 2020. godine.

felicity huffman

Sada, četiri godine kasnije, Felicity je razgovarala s ABC-7 Eyewitness News o skandalu.

U intervjuu, Felicity Huffman otkrila što ju je dovelo do počinjenja zločina

“Ljudi pretpostavljaju da sam se u to upustila tražeći način kako prevariti sustav i sklapati kriminalne dilove po tamnim uličicama, ali to nije bilo tako”, započela je Felicity. “Radila sam s preporučenim savjetnikom za fakultet po imenu Rick Singer. Radila sam s njim godinu dana i potpuno mu vjerovala. Preporučio je programe i instruktore i bio je stručnjak. Nakon godinu dana počeo je govoriti: ‘Vaša kći neće upasti ni na jedan fakultet koji želi.’ I tako, povjerovala sam mu.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes)

“Kada je polako počeo predstavljati kriminalnu shemu, činilo se kao da je – i znam da to tada zvuči ludo – to bila moja jedina opcija da svojoj kćeri pružim budućnost”, nastavila je Felicity. “Znam da je lako pametovati sada, ali tada mi se činilo da bih bila loša majka ako to ne bih učinila. Stoga sam to učinila.”

Dodala je: “Osjećala sam se kao da moram pružiti svojoj kćeri šansu za budućnost, što znači da sam morala prekršiti zakon.”

PROČITAJTE: Mito i korupcija – Obožavatelji Taylor Swift podmićuju osiguranje

Felicity Huffman, koja nije obavijestila Sophie, sada 23-godišnjakinju, o svojim planovima, rekla je da je počela razmišljati drugačije dok je vozila kćer na ispit.

“Ona je govorila: ‘Možemo li poslije na sladoled? Bojim se za ispit. Što možemo učiniti što je zabavno?’ I stalno sam razmišljala: ‘Okreni se, jednostavno okreni se'”, rekla je Felicity. “Na moju neizmjernu sramotu, to nisam učinila.”