HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Enes i Bojana Gregorić Vejzović jedan su od najskladnijih parova iz domaćeg javnog života, a ove godine slave 18 godina braka.

Par se upoznao 2003. godine u Zagrebu, kad su radili na zajedničkom projektu. Spojila ih je predstava Popcorn u zagrebačkom kazalištu Gavella, čiji su članovi i dan danas.

Na vjenčanju je Bojana nosila romantičnu vjenčanicu s malim “cap rukavima” te buket ruža u rukama, a njezin dragi izgledao je markantno u crnom odijelu i crnoj košulji. Enesov kum tada je bio poznati redatelj Lukas Nola.

Enes i Bojana Gregorić Vejzović slave 18. godina bračne sreće

Na svom Instagram profilu Bojana Gregorić Vejzović objavila je jednu od najdražih fotografija iz zajedničkog albuma, na kojoj sjede zagrljeni na klupici, dok im iz očiju isijava sreća mladog zaljubljenog para.

Enes i Bojana Gregorić Vejzović

“18 godina braka. Iako tu izgledamo kao da nam je 18”, napisala je Bojana Gregorić Vejzović uz fotografiju na kojoj nosi bijelu haljinu i zanimljivu ogrlicu s leptirima.

“Enes je imao 29 godina, ja 34 i tada je svirao Cubismo”, prisjetila se sa sjetom glumica i dodala: “Enes, neka nam je barem još tri puta toliko”.

 

Enes i Bojana Gregorić Vejzović godinu započeli izložbom u Beču

S početkom nove godine, Bojana Gregorić Vejzović fanovima na društvenim mrežama javila se iz Beča gdje se zaputila na kratki odmor.

Par se zaputio u Beč s jasnim ciljem, kako bi posjetio izložbu na koju su pohrlili mnogi obožavatelji poznatog austrijsko-irskog vizualnog umjetnika.

“Veni vidi Vienna. Osvaja iznova, iznova, iznova.Nama je povod, ovaj puta, bila izložba sjajnog i kontroverznog slikara G.Helnweina, no volim i ponavljanje gradiva u Beču.”, napisala je Bojana uz fotografije iz Beča.

druge vijesti