HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Djevojke iz pjevačke skupine Feminnem prave su profesionalke kad su nastupi u pitanju, a posebno se trude oko svojih kostima. Imidž grupe Femminem, u kojem se nalaze Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antolos, od samih početaka, kad je u grupi nastupala Ivana Marić, izgrađen je na izuzetno ženstvenom stilu pa ovaj girl bend uvijek možemo vidjeti u haljinama i kompletima koji se sastoje od mini suknja ili hlača i topića. Baš poput djevojaka iz američkih i britanskih ženskih sastava, posebice slavnog Destiny’s Child koji je žario i palio glazbenim ljestvicama krajem devedesetih i početkom dvijetisućitih, i Feminnemke izbjegavaju haljine kupljene u trgovinama te preferiraju posebno šivane i personalizirane komade koji su uglavnom slični u kroju, a drugačiji po boji ili detaljima za svaku pjevačicu.

Feminnem

Haljinama u živim bojama djevojke iz grupe Feminnem oduševile fanove

Simpatičan trio na svom je Instagram profilu objavio fotografiju s najnovijim kostimima za nastup, a istu fotografiju na svom je profilu podijelila i Neda Parmać.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neda Parmac Klacar (@nedaparmac)

Riječ je o haljinama sirena kroja, bez rukava i duljine do sredine lista, koje nježno grle tijelo te otkrivaju fit figure poznatih cura iz grupe Feminnem. Dok su kroj i duljina isti, svaka djevojka odabrala je svoju boju pa je tako na nastupu u Lekeniku Pamela zablistala u crvenoj haljini, Neda u maslinasto zelenoj, a Nika u oker žutoj.

PROČITAJTE: Make up Hailey Bieber zaludio TikTok – za sve je kriva ONA crvena haljina

Krojevi ovih haljina idealni su za ljeto, no boje zazivaju jesen pa su ovakvi kostimi kao stvoreni za zadnje dane ljeta 2023. koje je grupa Feminnem provela radno.

Haljine grupe Feminnem potpisuje poznati hrvatski modni dvojac

Atraktivne haljine uz koje su Pamela, Nika i Neda iskombinirale sandale i make up svaka u svom stilu, potpisuje poznati modni duo ELFS.

Ivan i Aleksandar iz ELFS-a u komentarima su djevojkama poslali srdašca, a njihove kreacije u kojima su zablistale zgodne Feminnemke pohvalili su Dalibor Petko, Žanamari Lalić i brojna druga poznata lica iz hrvatskog javnog života.

Feminnem