HELLO
Domagoj Kukec

Michelle Williams, bivša članica popularne grupe Destiny’s Child, nedavno je iznijela svoje mišljenje o njihovoj karijeri i mogućnosti ponovnog okupljanja. Tijekom gostovanja u emisiji “Terrell Show”, 43-godišnja pjevačica je istaknula da su “vrata otvorena” za ponovno okupljanje trija. Michelle Williams je izjavila da bi željele snimiti novi album, da su spremne za to. Također je naglasila da bi, da je njezina volja, ona i njezine bivše kolegice Beyonce i Kelly Rowland i dalje stvarale glazbu zajedno. Rekla je: “Da je po mome, još uvijek bismo se zabavljale. Bile bismo zajedno kao grupa, zatim bi svaka od nas radila solo projekte, pa onda opet zajedno kao grupa”.

Michelle Williams najavila novi album Destiny’s Child

Destiny’s Child je prvotno imao četiri članice – Beyonce, Kelly, LaTaviu i LeToyu. Grupa je izdala svoj debitantski album 1998. godine, a Kelly je počela nastupati s Beyonce još 1990. godine kada su bile devetogodišnje i bile su dio grupe iz Houstona pod nazivom Girl’s Tyme. Nakon objave njihovog drugog albuma “The Writing’s on the Wall”, LaTavia i LeToya su izbačene iz grupe. Michelle se pridružila bendu 2000. godine.

Nakon hitova poput “Survivor”, “Soldier” i “Cater 2 U”, Destiny’s Child su se privremeno povukle s glazbene scene 2006. godine. Tijekom godina su imale nekoliko ponovnih okupljanja, uključujući nastup u poluvremenu Super Bowla 2013. godine i zajednički nastup na Coachelli 2018. godine. Tijekom gostovanja u talk showu “Loose Women” na ITV-u u srpnju 2021., Michelle je otkrila kako je bilo kada se pridružila Beyonce i Kelly u već formiranoj grupi. Izjavila je: “Puno sam se zabavljala, one su mi spasile život. Te dvije djevojke su pokazale vjernost i ljubav i jednostavno su mi rekle: “Hvala ti što si se pridružila timu”. Tako da je to zapravo bilo dobro razdoblje za mene”.

Novi album Destiny’s Child daje obožavateljeima  nadu

Michelle je dalje istaknula da unatoč tome što svaka od njih ima solo karijeru, odnosi među njima su izvrsni. Pohvalila je njihov odnos i spomenula da su ona i Beyonce gledale Kelly kako rađa putem Zooma. Rekla je: “Ako itko ikada posumnja u valjanost i istinsku prirodu našeg odnosa, činjenica da sam gledala svoju sestru kako rađa trebala bi svima pokazati da je sve u redu, da se volimo”. Dodala je da se međusobno podržavaju i da nema ničega što ne bi učinila za njih i obrnuto.

Kelly je nedavno za E! News komentirala moguće ponovno okupljanje Destiny’s Child. Istaknula je da je Beyonce trenutno na turneji, Michelle je zaposlena s projektima, a i ona sama ima svoje angažmane. Rekla je da ako se ponovno okupljanje moguće, ali da sve tri trenutno imaju vlastite projekte. Ostavila je obožavatelje pune nade.

Beyonce i Kelly, osim uspješnih profesionalnih karijera, također su posvećene svojim obiteljima. Beyonce se udala za Jay Z-ja 2008. godine i zajedno imaju troje djece, 11-godišnju Blue Ivy te 6-godišnje blizance Rumi i Sira. Kelly je u braku s Timom Weatherspoonom od 2014. godine i imaju dva sina, 8-godišnjeg Titana i 2-godišnjeg Noaha.

Nedavno je Kelly bila prisutna na vjenčanju majke Jaya Z-a, Glorije Carter, koja se udala za svoju dugogodišnju partnericu Roxanne Wilshire.

druge vijesti