HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Operna diva Martina Tomčić godinama osvaja kazališnu publiku svojim predivnim glasom i očaravajućom pojavom, a cijelu Hrvatsku osvojila je ulogom stroge, ali pravedne članice žirija u nekoliko poznatih talent emisija. Zvijezda opere i privatno je sretna i ispunjena, zahvaljujući skladnom braku sa Ženjom Moskaljovom, s kojim ima dvoje djece. Suprug Martine Tomčić pjevačicu je osvojio još 1996. godine, a ona se prisjetila najljepših trenutaka.

“Od 20. 2. 1996. godine”, napisala je Martina Tomčić uz foto kolaž na kojem možemo vidjeti predivne fotografije sretnog para.

Martina Tomčić i Ženja Moskaljov ljubavna priča hello magazine croatia hrvatska suprug Martine Tomčić

Suprug Martine Tomčić i operna diva zaljubili su se za vrijeme studija

Kad su bili u ranim dvadesetima i još studirali, Martina Tomčić i Ženja Moskaljov su se upoznali, a kasnije i susreli na fašniku u Samoboru. Među njima je planula ljubav, a nakon više godina sretne veze koju su isprva održavali na daljinu, odlučili su se vjenčati.

PROČITAJTE: Martina Tomčić spremna za novu sezonu – Narančasti look operne dive oduševio fanove na Instagramu

Razmijenili su zavjete na intimnom vjenčanju na kojem je bilo pedesetak najbližih prijatelja i članova obitelji, a i tada su pokazali koliko su skladni i – originalni.

Naime, poznata glazbenica nosila je neobičnu vjenčanicu bež boje s kapuljačom, a njezin ju je dragi stilski popratio bež hlačama na crtu i bež košuljom s visokim ovratnikom.

Vjenčanje se održalo u crkvi Svete Anastazije u Samoboru.

Skoro tri desetljeća sreće i razumijevanja

Par ima dvoje djece, sina Nou i kći Rebeku, a svoje je drugo dijete Martina Tomčić planirano rodila kod kuće.

Suprug Martine Tomčić od svoje je supruge stariji samo godinu dana, a par uživa u zajedničkim izlascima i brojnim putovanjima, što možemo vidjeti i iz najnovije, slavljeničke objave na kojoj se izmjenjuju fotografije od samog početka veze pa do danas.

Pogledajte!

druge vijesti