HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Da glamura u novoj sezoni showa “Supertalent” neće nedostajati jasno nam je pokazala prva epizoda, ali i Instagram profili poznatih članica žirija koje su, u novim izdanjima, glamuroznije no ikad.

Maja Šuput na svom je Instagram profilu pokrenula rasprave s dva neočekivana outfita koja je za nju osmislio Marko Grubnić, a mnogima omiljena “stroga članica žirija”, Martina Tomčić otkrila je da će i ovu sezonu nastaviti u prepoznatljivom ženstvenom stilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martina Tomčić (@martina.tomcic)

Martina Tomčić oduševila u narančastom

Dok stilisti za poznatu hrvatsku mezzosopranisticu često biraju elegantnu crnu boju, svoje fanove na Instagramu Martina Tomčić oduševljava u vedrim bojama.

Martina Tomčić

Na najnovijim fotografijama pokazala je look iz prve epizode desete sezone, koji se sastoji od maksi haljine u vibrantnoj narančastoj boji, za koju je zaslužna dizajnerica i kostimografkinja Emina Kušan.

PROČITAJTE: Jesam li vam falila? Poznati duo vraća nevjerojatne outfite na TV ekrane

Atraktivna haljina upotpunjena je zlatnim sandalama s platformom i upečatljivim zlatnim nakitom – ogrlicom i prstenom, koji su se pokazali kao efektna točka na i glamuroznog izdanja zvijezde “Supertalenta”.

Gledate li Supertalent?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

Martina Tomčić u sezonu uplovila uz dramatičan make up look

Na fotografijama koje je snimio stilist emisije, Marko Grubnić, Martina Tomčić nosi dramatičan make up s tamno naglašenim očima i nježno ružičastim ružem na usnama, a lice joj uokviruje poluduga kosa počešljana u modernu interpretaciju frizure holivudske dive Veronice Lake.

Martina Tomčić

Fanovi u komentarima nisu štedjeli na komplimentima, a mnogi su zaključili kako je narančasta boja fantastičan odabir za tamnokosu Martinu.

Uoči prve sezone jjubilarne epizode, operna diva objavila je simpatičan najavni video u kojem možemo vidjeti komešanje među članovima žirija te napisala: “Evo moje male disfunkcionalne obitelji u pravom svjetlu. Neki se ljute (@majasuput @fabijanfr ), a neki se vole (@davorbilman )… kada me ubuduće budu pitali zašto je Supertalent moj najdraži projekt, samo ću im poslati ovaj video!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martina Tomčić (@martina.tomcic)

Veselimo se vidjeti nove epizode te emisije, ali i nova modna izdanja Martine Tomčić i Maje Šuput!