HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Zvijezda hita Gone Girl, 51-godišnji glumac Ben Affleck, viđen je prošle subote dok je dolazio na predstavu svoga djeteta, a prema fotografijama koje je objavio TMZ čini se da nije nosio vjenčani prsten.

Kamere paparazza su vješto uhvatile trenutak kada je Affleck podigao lijevu ruku dok je vozio, otkrivajući da na njoj nema prstena. Ova pojava potiče spekulacije o tome da on i poznata glumica idu prema razvodu. Ovo je prvi put da je Ben viđen bez vjenčanog prstena od početka posljednjih glasina o razvodu koje su započele početkom prošlog tjedna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F5 da Folha (@sitef5)

Ben i Jennifer jednom su već prekinuli, početkom 2000-tih kada su se prvi put trebali vjenčati. Ponovno su se povezali prije nekoliko godina te se 2022. vjenčali.

Ben Affleck ne nosi više vjenčani prsten?

Osvrćući se na njihovu vezu iz ranih 2000-tih u Jenniferinom dokumentarcu ”The Greatest Love Story Never ToldBen Affleck je rekao: ”Kada smo se ponovo spojili, rekao sam: ‘Slušaj, jedna od stvari koju ne želim je veza na društvenim mrežama‘. A onda sam shvatio da to nije fer stvar za tražiti.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli elaviso.com (@elavisomagazine)

To je kao da se oženiš kapetanom broda i kažeš: ‘Pa, ne volim vodu” objasnio je. ”Mi smo samo dvoje ljudi s različitim pristupima koji pokušavaju naučiti kako se nadopunjavati.”

Kada smo otkazali to vjenčanje prije 20 godina, to je bio najveći slom u mom životu,” objasnila je Jennifer. ”Iskreno sam se osjećala kao da ću umrijeti.” Lopez na to nadodaje da ju je prekid ”poslao u vrtlog sljedećih 18 godina tijekom kojih jednostavno nisam mogla pronaći sreću.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ET Panache (@etpanache)

Iako je jedno vrijeme brak između Jennifer i Bena lijepo funkcionirao, izgleda da ipak ima problema u raju te da je moguće da se supružnici čak i rastave.

druge vijesti