HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Blake Lively i Ryan Reynolds danas su jedan od omiljenih i najskladnijih celebrity parova Hollywooda čijoj se ljubavnoj priči svi dive. 47-godišnji Ryan i 36-godišnja Blake danas imaju četvero dječice, a njihovo duhovito podbadanje putem društvenih mreža pokazuje kako je njihov odnos pun ljubavi i smijeha. Vjenčanje Blake Lively i Ryana Reynoldsa održalo se 2012. godine i nije prošlo bez skandala, ali ni bez nezgode koja je rastužila mladenku.

Već je poznato da je par itekako požalio što su se odlučili na svadbenu ceremoniju zbog koje su ih tjednima prozivali, a Ryan Reynolds je kasnije izjavio kako su on i njegova supruga svjesni da je to jedna od većih pogrešaka u njihovim životima.

PROČITAJTE: Ljubavna priča najomiljenijeg para u Hollywoodu – Blake Lively i Ryan Reynolds

No jeste li znali da ni samo vjenčanje ovog bajkovitog para nije prošlo kao iz bajke već da je jedna mala nezgoda jako rastužila zgodnu mladenku.

celebrity par Blake i Ryan hello magazine croatia vjenčanje Blake Lively i Ryana Reynoldsa

Ovo je nezgoda sa vjenčanja Blake Lively i Ryana Reynoldsa koju glumica neće zaboraviti

Vjenčanje Blake Lively i Ryana Reynoldsa zamalo je završilo u plamenu. Naime, za vrijeme nastupa pjevačice Florence Welch tijekom svadbene svečanosti, gosti su romantično mahali prskalicama, a jedna se opasno približila vjenčanici slavne mladenke.

“Florence Welch je pjevala na prijemu i svi su upalili prskalice, a ja sam je gledala kako pjeva”, izjavila je Blake Lively kasnije za Vogue.

“Odjednom sam pogledala dolje i vidjela da moja vjenčanica ima veliku rupu koju je napravila prskalica! Točno sprijeda! I to mi je bilo tako srceparajuće.”, prisjetila se tužno zvijezda serije Gossip Girl.

celebrity par Blake i Ryan hello magazine croatia vjenčanje Blake Lively i Ryana Reynoldsa

Otkrila je i kako joj je suprug pomogao da pronađe pozitivnu stranu te situacije.

“Kasnije, dok je haljina visjela na vješalici, Ryan mi je rekao – Nije li to prekrasno?, i pokazao na rupu od prskalice. Srce mi je stalo jer me to jako rastuživalo no on mi je rekao: ‘Zauvijek ćeš se sjećati trenutka u kojem je Florence pjevala dok su prskalice gorjele na našem vjenčanju. Zapravo, upravo tu imaš sačuvan taj trenutak”.

“Sada mi je to najdraži duo vjenčanice”, zaključila je Blake Lively.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024